Θέσεις εργασίας σε Τεχνικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 227

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς:

Ανώνυμη Κατασκευαστική Εταιρεία στο Μαρούσι ζητά για την θέση Εργοταξιάρχη απόφοιτο Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ή Δομικών Έργων, Κάτοχο διπλώματος οδήγησης με εμπειρία στην επίβλεψη μεταλλικών κατασκευών και επαγγελματικών χώρων. Διευρυμένο ωράριο και Σαββατοκύριακα. Fax: 210-6197060 – email.: info@acrm.gr(link sends e-mail)

Από κατασκευαστική εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας ζητείται ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείου για εργασία πλήρους απασχόλησης. Για αποστολή βιογραφικού στο email morpho.cv@gmail.com(link sends e-mail)

Από κατασκευαστική εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας ζητείται πολιτικός μηχανικός για εργασία πλήρους απασχόλησης. Για αποστολή βιογραφικού στο email morpho.cv@gmail.com(link sends e-mail)

Εταιρεία επιστημονικών συμβούλων σε θέματα έρευνας και καινοτομίας ζητάει στέλεχος με background μηχανικού/οικονομικών για την εκπόνηση ερευνητικών έργων στον χώρο της βιομηχανίας, την ενασχόληση με συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, Αναπτυξιακό Νόμο, HORIZON, Interregκλπ. Απαιτείται η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου, η άριστη γνώση αγγλικών και MS Office. Εργασιακή εμπειρία επιθυμητή. Αποστολή βιογραφικών: jobs@sevensigma.gr(link sends e-mail)

Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ζητάει γραμματέα με άριστη γνώση Η/Υ (MS Office) και αγγλικής γλώσσας, καθώς και ευχέρεια στην κατάρτιση κειμένων, για απασχόληση σε συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα. Οργανωτικές ικανότητες και γνώσεις λογιστικής θα εκτιμηθούν. Δυνατότητες εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικού στο jobs@sevensigma.gr(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανικός (πολιτικός ή αρχιτέκτονας) για πλήρη απασχόληση 2-3 μηνών σε τεχνικό γραφείο στο Αιγάλεω (πλησίον στάση METRO). Κύριο αντικείμενο οι ρυθμίσεις αυθαιρέτων. Απαραίτητη η 5ετή εμπειρία. Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: ateke.constructions@gmail.com(link sends e-mail)

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
167 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για Ιατρούς στην Ελλάδα.
Μενού