Θέσεις εργασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 207

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ σύμφωνα με την από 28/03/2018 Απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Support of training and career development of researchers (MarieCurie) Evaluation of the legacies of sporting megaevents on social capital- ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2016-2017» (κωδ. 2069), το οποίο χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, προτίθεται να συνάψει σύμβαση έργου με εξειδικευμένο προσωπικό (2 άτομα) από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι 21-11-2018.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σπουδών Ιδρύματος της αλλοδαπής (στην περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ).
– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Περιφερειακή Ανάπτυξη θα συνεκτιμηθεί.
– Υποψήφιος Διδάκτορας.
– Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
– Εμπειρία σε αντικείμενα Κοινωνικού Κεφαλαίου, Αστικής και Μητροπολιτικής Ανάπτυξης, Αξιοποίησης του Κοινωνικού Κεφαλαίου στην Οργάνωση Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων και στην σχέση Κοινωνικού Κεφαλαίου και Περιφερειακής Ανάπτυξης.)

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σπουδών Ιδρύματος της αλλοδαπής (στην περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ).
– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.
– Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
– Εμπειρία σε θέματα Αστικής και Μητροπολιτικής Ανάπτυξης, και αξιοποίησης του Κοινωνικού Κεφαλαίου στην αστική και τοπική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-920 1508 /1514, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Διευθυντή στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μύκης
Προηγούμενο άρθρο
263 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Μενού