Θέσεις εργαασίας στο Α.Π.Θ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 235

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «INNOVATION-EL, Εθνική Υποδομή Νανοτεχνολογίας, Προηγμένων Υλικών και Μικρο-/ Νανοηλεκτρονικής» με κωδικό ΟΠΣ MIS 5002772, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ), από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510038 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του έργου «Δομικός χαρακτηρισμός προηγμένων υλικών με τεχνικές και μεθόδους Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας» Υποέργο 5, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την κ. Φιλομήλα Κομνηνού, καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο, Μεταδιδάκτορα, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου Φυσικών Επιστημών ή Επιστήμης των Υλικών.
– Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο σχετικό με τη Φυσική ή/και Τεχνολογία των Υλικών ή/και Πληροφορική.
– Διδακτορική Διατριβή σε αντικείμενο σχετικό με Υπολογιστικές Μεθόδους Δομικών Ιδιοτήτων Υλικών ή Υλικών για Ηλεκτρο-μηχανικές διατάξεις.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998195 (κ. Φιλομήλα Κομνηνού), Email: komnhnoy@auth.gr(link sends e-mail), ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στο τηλέφωνο 2310- 994009, 4082, 4026, Email.: prosk@rc.auth.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Μενού