Βοηθοί Λογιστικών Λειτουργών στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας (Λευκωσία)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 224

Το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση μέχρι τεσσάρων (4) Βοηθών Λογιστικών Λειτουργών (Κλ. Α2-Α5-Α7) ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών για σκοπούς χρηματοοικονομικής διαχείρισης και ελέγχου των Συγχρηματοδοτούμενων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ευθύνης της Μονάδας.

Τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να πληρούν τα άτομα που θα εργοδοτηθούν ως Βοηθοί Λογιστικοί Λειτουργοί είναι τα ακόλουθα:
– Απολυτήριο αναγνωρισμένης σχολής μέσης εκπαίδευσης με βαθμό απολυτηρίου ίσο ή μεγαλύτερο του 18.
– Επιτυχία στην Ανώτερη Εξέταση στη Λογιστική (LCCI Higher) του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου ή κατοχή τίτλου CAT (Certified Accounting Technician), ή κατοχή τίτλου AAT (Association of Accounting Technicians) ή κατοχή διπλώματος Λογιστικής ή κατοχή άλλου ακαδημαϊκού πτυχίου με επιτυχία σε τουλάχιστο 3 μαθήματα λογιστικής (αποδεικνύεται με προσκόμιση ανάλυσης μαθημάτων (transcript)).
– Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην κα Μαργαρίτα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22409999 ή στην κα Έφη Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 22409926.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επίδομα παιδιού-νέο Α21: 107.510 οι αιτήσεις -13 Ερωτήσεις-Απαντήσεις
Προηγούμενο άρθρο
Διερμηνέας στο “Χαμόγελο του Παιδιού” (Θεσσαλονίκη)
Μενού