Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ε.Κ. “Αθηνά”

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 248

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 2 «Τεχνολογίες Ανάλυσης Περιεχομένου στον Πολιτισμό» της Πράξης «Υπολογιστικές Επιστήμες και Τεχνολογίες Δεδομένων, Περιεχομένου και Αλληλεπίδρασης» της Δράσης «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) σύμφωνα με την Α.Π. 4315/1370/A2 (8/9/2017) ένταξη της ανωτέρω Πράξης με κωδ. ΟΠΣ 5002437 που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (2017ΣΕ14510008) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), προτίθεται να απασχολήσει έναν (1) επιστημονικό συνεργάτη με τον οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου και δη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που συναρτάται με την υλοποίηση συγκεκριμένων παραδοτέων, δυνάμενη να παραταθεί με βάση την πορεία του ανωτέρω αναφερόμενου έργου έως την ολοκλήρωσή του με ανάλογη αμοιβή και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ανάληψη σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας, στο πλαίσιο υλοποίησης του εν λόγω υποέργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο στην Ελληνική Φιλολογία.
– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Υπολογιστική Γλωσσολογία.
– Εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη βάσεων γλωσσικών δεδομένων.
– Εμπειρία στη μελέτη και κωδικοποίηση δεδομένων σχετικά με τις πολυλεκτικές εκφράσεις.
– Εμπειρία σε συγγραφή επιστημονικών εργασιών – δημοσιεύσεων, ιδιαίτερα στην περιοχή του αντικειμένου (λεξικά, πολυλεκτικές εκφράσεις).
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, απευθυνθείτε στην κα Β. Παναγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vpana@ilsp.gr(link sends e-mail) και στο τηλέφωνο: 210 6875303.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Μενού