Θέση εργασίας στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 190

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ελληνικό Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης, Πρόγνωσης και Τεχνολογίας των Θαλασσών και των Επιφανειακών Υδάτων» με κωδικό ΟΠΣ MIS 5002739, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510040 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το EAA προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση μίσθωσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων.

Απαραίτητα προσόντα:
– Διδακτορικός τίτλος σπουδών με ειδικότητα στην Μετεωρολογία-Κλιματολογία-Φυσική της Ατμόσφαιρας, από Τμήμα Φυσικών Επιστημών από ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ. Αικατερίνη Μάζη ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kmazi@noa.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εγασίας στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στον ΕΛ.Γ.Ο. “Δήμητρα”
Μενού