Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 199

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς:

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί με εμπειρία σε συντηρήσεις φωτοβολταϊκων σταθμών ζητούνται από τεχνική εταιρία με έδρα την Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών στο info@solarmaint.gr(link sends e-mail)

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο RS SPARCH ζητά αρχιτέκτονα με πολύ καλό portfolio και ικανότητα στην τρισδιάστατη σχεδίαση και φωτορεαλισμό. Στείλτε μας portfolio και βιογραφικό στο email: mail@sparch.gr(link sends e-mail), / Cc: irenasak@sparch.gr(link sends e-mail).

Η ΑΕΘΩΝ αναζητά συγκοινωνιολόγο μηχανικό για να διαχειριστεί τα τεχνικά και ερευνητικά καθήκοντα των έργων της ΑΕΘΩΝ. Το κυρίως αντικείμενο της εργασίας θα είναι η μοντελοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς/επιλογών του χρήστη και ο συντονισμός των τεχνικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου My-TRAC. περισσότερα εδώ: http://aethon.gr/gr/συγκοινωνιολόγος-θέση-εργασίας/

Ζητείται Μηχανικός, με εμπειρία σε εκπόνηση μελετών για εγκατάσταση συστημάτων τηλεελέγχου (τηλεμερίας) σε δίκτυα ύδρευσης, για εργασία σε εταιρεία συμβούλων μηχανικών. Περιοχή: Αθήνα, Τύπος Θέσης Εργασίας: Σύμβαση έργου. Αποστολή βιογραφικών: info@break-even.gr(link sends e-mail) τηλ. 213034897

Γραφείο στατικών μελετών ζητάει να προσλάβει δομοστατικό πολιτικό με τουλάχιστος 3ετή εμπειρία σε στατικές μελέτες και γνώση Autocad, CV στο structuresdept@gmail.com(link sends e-mail)

Αρχιτεκτονικό Γραφείο μελετών και κατασκευών στο Μαρούσι, ζητά Αρχιτέκτονα με γνώση σχεδιαστικών , φωτορρεαλιστικών προγραμμάτων και τρισδιάστατων απεικονίσεων, για part time απασχόληση. Αποστολή βιογραφικού και portfolio στο : 419architects@gmail.com(link sends e-mail)

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
301 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Με sms η δήλωση των υπερωριών από τους εργοδότες
Μενού