Θέσεις εργασίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 151

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθ. 14/08-05-2018 της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη και Επίδειξη ενός Νέου Παραδείγματος Πρόληψης και Επαναχρησιμοποίησης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού- LIFE RE-WEEE» με κωδικό ΚΕ 340, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE Environment and Resource Efficiency της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Project Number:LIFE14ENV/GR/000858), ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία με ένα (1) άτομο με σύμβαση έργου με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος.

Απαραίτητα προσόντα:
– Να είναι πτυχιούχοι κατηγορίας ΠΕ Τμήματος Πληροφορικής ή συναφούς Τμήματος της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),
– Να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ) με ειδίκευση στο αντικείμενο της Πληροφορικής,
– Να διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε προγραμματιστικά εργαλεία, που αφορούν τη σχεδίαση/προσομοίωση και τη διαχείριση adaptive επιχειρηματικών διαδικασιών (όπως π.χ. ACM application του Oracle BPMStudio, Cognoscenti, S-BPMtools), καθώς και σχεδιαστικών εργαλείων για Case Management μοντέλα βάση του προτύπου CMMN (όπως π.χ. Camuda Modeler), παράλληλα με την άριστη γνώση του.
– Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,
– Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, 176 71, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης
Μενού