Θέση εργασίας στον ΕΛ.Γ.Ο. “Δήμητρα”

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 180

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 2211/21-06-2018 ΑΔΑ: ΩΩ71ΟΞ3Μ-0Γ0 Απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο: «Συλλογή, ex situ διατήρηση, ποιοτική αξιολόγηση και μοριακός χαρακτηρισμός με σκοπό την αξιοποίηση της ρίγανης που αυτοφύεται στην περιοχή του όρους Κόζιακα (Ν. Τρικάλων) – συμβουλευτική υποστήριξη υφιστάμενων καλλιεργειών αρωματικών φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ)».

Τα απαιτούμενα προσόντα του/της υποψηφίου/ας αναδόχου πρέπει να είναι τα εξής:
– Πτυχίο Γεωτεχνικών Επιστημών και συγκεκριμένα (ΠΕ) Γεωπόνο κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής με εξειδίκευση στη γενετική βελτίωση ή και φυτοπροστασία των φυτών με αντικείμενο σχετικό με τον μοριακό χαρακτηρισμό και ανίχνευση.
– Εμπειρία σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα τουλάχιστον 6 μήνες.
– Επιπλέον εμπειρία σε θέματα μοριακού χαρακτηρισμού φυτικών ειδών θα συνεκτιμηθεί καθώς και επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικές με τα παραπάνω.
– Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
– Καλή γνώση λογισμικών προγραμμάτων για την ανάλυση και επεξεργασία γενετικών και μοριακών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 471 110, εσωτ.: 0-210 & 0-220 στη Δρ. Ελένη Μαλούπα, Επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων “Διόφαντος”
Προηγούμενο άρθρο
46 θέσεις εργασίας σε Διεθνείς Οργανισμούς στο εξωτερικό
Μενού