Θέσεις Εργασίας σε ΚΕΝΤΙΑ – ΙΚΕΑ – MARKET IN

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 173

Μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα αναζητούν προσωπικό. 

KENTIA

Η KENTIA – η ελληνική εταιρία πρότυπο στον χώρο των λευκών ειδών επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Υπεύθυνη /ο Καταστήματος. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στη διοίκηση καταστήματος (εμπειρία σε λευκά είδη θα θεωρηθεί πλεονέκτημα), οργανωτικές ικανότητες, διαχείριση αποθέματος καταστήματος, συντονισμός και διαχείριση προσωπικού, ομαδικό πνεύμα εργασίας και άνεση στην επικοινωνία, διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του καταστήματος, προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων, πολύ καλή γνώση αγγλικών, χρήση Η/Υ.

Αν θεωρείτε ότι όλα τα παραπάνω σας περιγράφουν και θα θέλατε να ενταχθείτε στην ομάδα πωλήσεων της ΚΕΝΤΙΑ, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.kentia.gr

ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ αναζητά πέντε (5) άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων στο υποκατάστημά της στο αεροδρόμιο: Υπάλληλοι Εστιατορίου / Κουζίνας (μερική απασχόληση). Για την κάλυψη των θέσεων ζητούνται: απολυτήριο λυκείου, επιθυμητό δίπλωμα σχολής μαγειρικής, επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, πελατοκεντρική αντίληψη και προσανατολισμός στο αποτέλεσμα.

Η εταιρία παρέχει: Πλήρες πακέτο αποδοχών, κάλυψη εξόδων μετακίνησης, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αιτήσεις μέσω της σελίδας: http://www.fourlisgroup-careers.gr/

Market In

Ο όμιλος Market In αναζητά τον κατάλληλο υποψήφιο για την κάλυψη της παρακάτω θέσης εργασίας: Ψυκτικός – Κωδικός θέσης: RE 05/18. Στις αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνονται η επισκευή και συντήρηση παντός τύπου κλιματιστικών μονάδων Ψυκτικές εγκαταστάσεις, η υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη, service ψυγείων. Ζητούνται: προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε σούπερ-μάρκετ, πτυχίο αντίστοιχης σχολής, αδεια άσκησης επαγγέλματος, γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας, γνώση αγγλικών, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και άριστη επαγγελματική συμπεριφορά, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και αποδοτικότητα υπό συνθήκες πίεσης, δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο φαξ: 2299 150799, αναφέροντας απαραίτητα τον κωδικό θέσης.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας – Ν.Κυκλάδων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα
Μενού