Θέση εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 181

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με την με αριθμό 807/Θ.23ο/04.07.2018 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: 645Ζ4691Ο3-ΛΣΧ, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο “Θεσμοθετημένο Εργαστήριο Ευφυών Συστημάτων – I.S.C.A. Lab ” (κωδ. έργου: 80245), το οποίο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. H δαπάνη που προκύπτει είναι εντός των ορίων της εγκεκριμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχιούχος Πληροφορικής ή κάτοχος Διπλώματος στη Μηχανική Η/Υ ή Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
– Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
– Αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα σχεδίασης κυκλωμάτων σε FPGAs και ανάπτυξης σχετικών εφαρμογών-οδηγών λειτουργικού συστήματος

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Επιστημονικά Υπεύθυνος: Γεώργιος Κορνάρος στο τηλ. 2810 379868 και στο email: kornaros@ie.teicrete.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέοι Επιστήμονες Κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Προηγούμενο άρθρο
Νέοι Επιστήμονες Κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Μενού