Θέσεις Εργασίας στην Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 215

Πρόσκληση, για σύναψη συμβάσεων έργου είτε εργασίας ορισμένου χρόνου, με συνολικά 2 συνεργάτες για τη διοργάνωση του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ 2018 που έχει ενταχθεί  στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και από το Ελληνικό Δημόσιο. Το αντικείμενο εργασίας, η διάρκεια της σύμβασης και τα απαιτούμενα προσόντα των συνεργατών αναφέρονται παρακάτω.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο από την Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών. Είναι το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά Φεστιβάλ της Ανατολικής Μεσογείου και της Βαλκανικής, ενώ αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον χάρτη των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ.

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ προσκαλεί και υποδέχεται μεγάλα ονόματα του ξένου και ελληνικού κινηματογράφου, οι οποίοι παρουσιάζουν τις ταινίες τους στο κοινό και τιμούν το Φεστιβάλ με την παρουσία τους. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ προβάλλονται περίπου 120 ταινίες μεγάλου μήκους και ικανός αριθμός μικρού μήκους, ενταγμένες στα ανάλογα τμήματα του Φεστιβάλ (Διαγωνιστικό, Ντοκιμαντέρ,  Ειδικές Προβολές / Αφιερώματα,  Πρεμιέρες, κλπ. Συνολικά πραγματοποιούνται 170 περίπου προβολές, ενώ το Φεστιβάλ υποδέχεται  γύρω στους  40.000 συμμετέχοντες κατ’ έτος.

Το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις όπως  συναυλίες, εκθέσεις, στρογγυλά τραπέζια και εκπαιδευτικά masterclasses. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 11ήμερου προγράμματος πραγματοποιούνται δημοσιογραφικές προβολές για τους ανθρώπους του θεάματος, τους δημοσιογράφους αλλά και τους παραγωγούς. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο δυναμώνει το δίκτυο επικοινωνίας των επαγγελματιών της κινηματογραφίας αλλά δίνεται η δυνατότητα και στους υπόλοιπους θεατές του Φεστιβάλ να παρακολουθήσουν με μειωμένο εισιτήριο τις πρωινές αυτές προβολές.

Το φυσικό αντικείμενο της Πράξης  αφορά τη διοργάνωση των παρακάτω Φεστιβάλ:

22ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας το Σεπτέμβριο του 2016 (22 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου).

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας το Σεπτέμβριο του 2017. (20 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου).

24ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας το Σεπτέμβριο του 2018 (19 Σεπτεμβρίου- 30 Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (Masterclass, Σεμινάριο: Εκπαίδευση στην Εικόνα – Ιστορία του Γαλλικού Κινηματογράφου, κ.λ.π)

  • 1 Βοηθός Συντονιστή Κίνησης Ταινιών-Τράφικ Ταινιών
  • 1 Διεκπεραίωση εξωτερικών εργασιών

Ο συνεργάτης αναλαμβάνει, ανά αντικείμενο σύμβασης, ιδίως τα εξής:

  1. Βοηθός Συντονιστή Κίνησης Ταινιών-Τράφικ Ταινιών (ΚΩΔ.Γ6)

O Βοηθός Συντονισμού Τράφικ: συνεργάζεται με τον Συντονιστή κίνησης ταινιών σε όλα τα στάδια της υλοποίησης του προγράμματος και υπό την καθοδήγησή του:

  1. Ελέγχει και να μαζεύει όλες τις διευθύνσεις από τις οποίες θα έρθουν οι ταινίες που θα προβληθούν στο Φεστιβάλ πριν την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του.
  2. Αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα κατά την προβολή των ταινιών.
  3. Έχει την ευθύνη για την ασφαλή επιστροφή τους στον επόμενο προορισμό.
  4. Στέλνει και συλλέγει όλες τις επιβεβαιώσεις για τις κινήσεις όλων των ταινιών.
  5. Αναλαμβάνει τη φύλαξη και την αποθήκευση των ταινιών.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης μαζί με τα αιτούμενα δικαιολογητικά (στα γραφεία της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών) λήγει την 17η Αυγούστου 2018  και ώρα 15.00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέο deadline & διαβεβαιώσεις για την (ασφυκτική) προθεσμία της 30/11: ΑΣΕΠ-3Κ/2018
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Ερμιονίδα
Μενού