Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 162

Στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (ΜIS) 5000945, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», και των Υποέργων 1 έως 5 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών των εξειδικευμένων κέντρων προώθησης στην απασχόληση στους άξονες ΛΑΠ, ΜΕΤ, ΜΕΤ – Στερεά Ελλάδα, ΠΑΠ – Αττική και ΠΑΠ – Νότιο Αιγαίο», το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την από 23.08.2018 απόφαση του ΔΣ αυτού, προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο για το ρόλο του επιστημονικού συνεργάτη – νομικού του πανελλαδικού δικτύου συμβουλευτικών και υποστηρικτικών εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών, με στόχο αφενός την παροχή υπηρεσιών έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης και αφετέρου την υποστήριξη των εργαζομένων, ανέργων και οικονομικών μεταναστών σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Πτυχίο Νομικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο τίτλο της αλλοδαπής.
– Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών της ημεδαπής ή ισότιμου και αναγνωρισμένου της αλλοδαπής.
– Ιδιότητα μέλους Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ή Πειραιώς.
– Επτά (7) τουλάχιστον έτη άσκησης δικηγορίας κατά το χρόνο δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. (Για τον υπολογισμό του χρόνου άσκησης δικηγορίας δεν συνυπολογίζεται ο χρόνος πρακτικής άσκησης).
– Θεωρητική και πρακτική εξειδίκευση στο πεδίο του Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης
– Τεκμηριωμένη πολύ καλή γνώση μιας (1) τουλάχιστον ξένης γλώσσας.
– Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή να μην τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
– Να μην υπάρχει κώλυμα κατά τις διατάξεις του ισχύοντος Κώδικα Δικηγόρων.
– Εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ (Μ.Ε.Σ.ΙΝ.Ε).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μπαλτούμα Εύη, (τηλ. 210-3327770), ηλεκτρονική διεύθυνση evi@inegsee.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
22 θέσεις εργασίας σε Φορείς του εξωτερικού
Προηγούμενο άρθρο
Υποτροφίες έως 3.000 ευρώ σε φοιτητές και αποφοίτους
Μενού