Έρχεται η προκήρυξη για 206 συμβασιούχους ΕΡΤ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 192

Με καθυστέρηση ενός έτους ελήφθη η απόφαση από το ΔΣ της ΕΡΤ για την πρόσληψη 206 συμβασιούχωνγια την κάλυψη άμεσων αναγκών της εταιρείας. Η συζήτηση είχε ξεκινήσει πέρυσι και είχε σταματήσει στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς δεν ενέκρινε, όπως είχε το δικαίωμα, τις προσλήψεις. Τώρα, μετά τη σύμβαση της ΕΡΤ με τις ομάδες, άλλαξαν τα πράγματα, όπως και οι ανάγκες της ΕΡΤ και πλέον χρειάζονται 400 άτομα, εξαιτίας του όγκου των μεταδόσεων και των παραγωγών που πρέπει να γίνουν.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Χριστόφορος – Ευτύχιος Λεοντής, Πρόεδρος του ΔΣ, ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Θαλασσινός, η κα Κατερίνα Τσατσαρώνη και ο κ. Αριστοτέλης Μεταξάς, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Ευάγγελος Λουριδάς, Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ. Πέτρος Φίλος, Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως :

Θέμα 3ο : Πρόσληψη 206 συμβασιούχων ΣΟΧ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την ΑΔΣ 1714/7.6.2017, για την υποβολή αιτήματος για την έκδοση απόφασης που προβλέπεται στην ΠΥΣ 33/2006, το αίτημα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ ΑΕ με αρ. πρωτ. : 792/3.7.2017, την τεκμηρίωση αναγκαιότητας του αιτήματος περί έκδοσης της πράξης που προβλέπεται στην ΠΥΣ 33/2006 με αρ. πρωτ. : 1349/18.10.2017, την προφορική εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και τη συζήτηση που έγινε, αποφασίζει ομόφωνα και εξουσιοδοτεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να υποβάλει στον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κο Νικόλαο Παππά, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του μετόχου της ΕΡΤ ΑΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, αίτημα για την ένταξη στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης του παραπάνω θέματος και για τη λήψη απόφασης προκειμένου να εγκριθεί το αίτημα προς τους αρμόδιους Υπουργούς για την έκδοση της πράξης που προβλέπεται στην ΠΥΣ 33/2006, σχετικά με την έγκριση σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου με 206 άτομα για την κάλυψη αναγκών της ΕΡΤ ΑΕ στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του προγράμματός της για την περίοδο 2018 -2019.

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μοριοδοτούμενη Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Υποστήριξη Προσφύγων & Μεταναστών – Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις
Προηγούμενο άρθρο
Ποια είναι η διαδικασία για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επέκταση των συλλογικών συμβάσεων
Μενού