Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 202

Τεχνική εταιρία με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής ζητά Πολιτικό Μηχανικό με εργοταξιακή εμπειρία για άμεση απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα καλή γνώση AutoCAD και Αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών στο v.infinity@yahoo.coml(link sends e-mail)

Ζητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός πλήρους απασχόλησης σε κατασκευαστική εταιρεία στην Αττική για συντήρηση υποσταθμών Μέσης Τάσης σε φωτοβολταϊκά στην Ελλάδα. Απαραίτητη η εμπειρία και η δυνατότητα ταξιδιών. Βιογραφικά στο rdp@cantreva.com(link sends e-mail)

Ζητείται Μηχανικός ΑΕΙ/ΤΕΙ για παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στην περιοχή της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Θα προτιμηθούν συνεργάτες με προϋπηρεσία στον τομέα της ασφάλειας και υγείας. Αποστολή Βιογραφικών στο email: technical@biosafety.gr(link sends e-mail)

Ζητούνται από βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών Μηχανολόγοι Μηχανικοί με εμπειρία σε σχεδιαστικά πακέτα (autocad, tekla, solidworks) για μόνιμη εργασία στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της Αγγλικής γλώσσας. E-mail: info@olympicmechanical.gr(link sends e-mail), Fax:2610-241983

Πηγή: https://portal.tee.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
54 θέσεις εργασίας σε Διεθνείς Οργανισμούς στο εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Άνοιξε η εφαρμογή για τις τροποποιητικές δηλώσεις
Μενού