Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων “Διόφαντος”

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 179

Για την υλοποίηση του Έργου TouristHub «Συνάθροιση και παροχή ολοκληρωμένων τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών (Aggregation and Provision of integrated tourist and travel services)», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ 01572), το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να συνάψει 1 σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Δίπλωμα Μηχανικού Υπολογιστών & Πληροφορικής, ή δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών, ή Πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής.
– Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών.
– Διδακτορικό δίπλωμα συναφές με την ανάπτυξη καινοτόμων αλγοριθμικών τεχνολογιών και εφαρμογών τους στην κινητικότητα πολιτών σε έξυπνες πόλεις.
– Τουλάχιστον 7-ετής προϋπηρεσία στην ανάπτυξη καινοτόμων αλγοριθμικών τεχνολογιών εύρεσης βέλτιστων διαδρομών και δυναμικής ενημέρωσής τους
– Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προτάσεων και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Βασιλική Τζέλη, e-mail: tzeli@cti.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού