Θέσεις εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 162

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού Εκπαίδευσης Ψηφιακής Καθοδήγησης Εργαλειομηχανών» (Τ1ΕΔΚ-01469) και ακρωνύμιο «G4M», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81895 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Αντωνιάδη Αριστομένη, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη έως τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ή Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης ή κατόχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει επαγγελματική ή/και διδακτική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε αντικείμενα συναφή με θέματα ανάπτυξης εφαρμογών σε μηχανές CNC, σε κατεργασίες υλικών και σε προσδιορισμό μηχανικών ιδιοτήτων μεταλλικών και άλλων υλικών.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει σχετικό ερευνητικό έργο (δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά) σχετικά με μηχανουργικές κατεργασίες και προσδιορισμό μηχανικών ιδιοτήτων υλικών

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ή Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης ή κατόχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει επαγγελματική ή/και διδακτική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντικείμενα συναφή με θέματα ανάπτυξης εφαρμογών σε μηχανές CNC.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει σχετικό ερευνητικό έργο (δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά) σχετικά με μικροκατεργασίες και ανάπτυξη εφαρμογών σε μηχανές CNC.

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ή Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης ή κατόχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει ερευνητική ή/και επαγγελματική εμπειρία σε κατεργασίες με εργαλειομηχανές CNC αποδεικνυόμενη είτε με μία (1) δημοσίευση ή με συναφή προϋπηρεσία 1 έτους.

Για ερωτήματα που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με το παρόν τεύχος της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους κάθε ημέρα τις ώρες εργασίας δημοσίων υπηρεσιών στην κα Μπόνια Αρετή (28210-37073, email : abonia@isc.tuc.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοι θα βγουν περισσότερο κερδισμένοι από την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης
Προηγούμενο άρθρο
Φρένο της ΑΑΔΕ στην αναγκαστική ακινησία εντοπισμένων ανασφάλιστων οχημάτων
Μενού