Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Ευφυή και Αυτοματοποιημένα Συστήματα για τη Σχεδίαση, Προσομοίωση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων Προϊόντων και Διεργασιών – ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και κωδικό MIS 5002462, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510010 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ Μηχανολόγου Μηχανικού ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας
– Μεταπτυχιακός τίτλος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της θέσης (στρατηγικός σχεδιασμός προϊόντων με έμφαση στο βιομηχανικό σχεδιασμό κλπ)
– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
– Γνώσεις προγραμματισμού για την ανάπτυξη λογισμικού και αλγορίθμων (π.χ. C++)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Βότη Κωνσταντίνο, τηλ. 2311 257722 ή στο email: kvotis@iti.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σήμερα η πληρωμή του ΚΕΑ Οκτωβρίου
Προηγούμενο άρθρο
100 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Κύπρο
Μενού