Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 155

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ευφυή Δίκτυα Διανομής Νερού για Μείωση Απωλειών – SmartWater2020» που εντάσσεται στον Άξονα 3, Επενδυτική Προτεραιότητα 6f με τίτλο «Προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών για τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος και την αποδοτικότερη χρήση των πόρων στον τομέα των αποβλήτων, των υδάτων, και αναφορικά με το έδαφος, ή για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης» και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα – Κύπρος” 2014-2020, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΠ-ΙΤΕ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πληροφορικής/Επιστήμης Υπολογιστών ΑΕΙ/ΑΤΕΙ ή Πολυτεχνικής Σχολής στον τομέα του Ηλεκτρονικού/Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή του Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Πληροφορικής/Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού/Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ελληνικού ΑΕΙ είτε Πανεπιστημίου του εξωτερικού με βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ.
– Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασής τους (για τους άρρενες υποψηφίους).
– Προηγούμενη εμπειρία στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχετικών με την σχεδίαση και ανάπτυξη συστημάτων ασύρματων κόμβων, αισθητήρων και Διαδίκτυο των Πραγμάτων (ΙοΤ) / Έξυπνες Πόλεις.
– Προηγούμενη εμπειρία στα πρωτόκολλα επικοινωνίας LoRaWAN, ΙΕΕΕ 802.15.4, 6LoWPAN, και IEEE 802.11

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Παναγιώτη Τσακαλίδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsakalid@ics.forth.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Πολιτικό Μηχανικό στη Σίνδο Θεσσαλονίκης
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ
Μενού