3Κ/2018: Διαψεύδει το ΑΣΕΠ ανυπόστατες φήμες για τους οριστικούς πίνακες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 263

«Δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση πιστοποιημένα αποτελέσματα για τον αριθμό των αιτήσεων που κόβονται», αναφέρουν  πηγές του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την Ανεξάρτητη Αρχή θα υπάρξουν μεταβολές στους οριστικούς πίνακες των διοριστέων, αφού έχουν βρεθεί φάκελοι που έχουν ελλειπή  ή λάθος στοιχεία σε τέτοιο βαθμό που χάνουν τον  διορισμό τους και θα χρειαστεί να ανοιχτούν φάκελοι επιλαχόντων. Ωστόσο σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ «στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί. Ο έλεγχος συνεχίζεται αλλά σαφή συμπεράσματα για το ποσοστό αναντιστοιχίας μεταξύ προσωρινά διοριστέων και επιλαχόντων δεν υπάρχουν».

 Οι ίδιες πηγές διέψευδαν κατηγορηματικά φήμες που σε ορισμένες περιπτώσεις πήραν και τη μορφή ανυπόστατων δημοσιευμάτων που παρουσίαζαν συγκεκριμένα ποσοστά, σημειώνοντας ότι είναι αναληθή. Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν «δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το ποσοστό των προσωρινά επιτυχόντων που μένουν τελικά έξω».

Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες του ΑΣΕΠ να ολοκληρώσει τον έλεγχο των 128.851 αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018 έως τις 30 Νοεμβρίου, συνεχίζονται και το υπουργείο Εσωτερικών να δώσει χείρα βοηθείας στην Ανεξάρτητη Αρχή με τη διάθεση υπαλλήλων μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου της προκήρυξης 3Κ/2018.

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μενού