Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

Το Δ.Σ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ι.Ε.Π) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος της Πράξης: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη» με MIS: 5000065 για την υλοποίηση του Υποέργου 25: «Ανάπτυξη περιεχομένου – υλικού επιμόρφωσης νέων κλάδων εκπαιδευτικών και εσωτερική αξιολόγηση της Πράξης», προσκαλεί ενδιαφερόμενους προς υποβολή αίτησης για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Μουσικών Σπουδών από Α.Ε.Ι. ή Δίπλωμα Μουσικών Σπουδών από Μουσικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της ημεδαπής ή αντίστοιχος Τίτλος Σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος από το αρμόδιο όργανο.
– Τρία (3) τουλάχιστον έτη επαγγελματικής-διδακτικής εμπειρίας στην Πρωτοβάθμια ή/και Δευτεροβάθμια ή/και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και σε Προγράμματα Κατάρτισης Ενηλίκων ή τρία (3) τουλάχιστον ακαδημαϊκά εξάμηνα επαγγελματικής-διδακτικής εμπειρίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
– Τουλάχιστον δύο (2) δημοσιεύσεις σε θέματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213 1335 569 (κ. Παρασκευή Τρούκη) για θέματα κριτηρίων, ή στο τηλέφωνο 213 1335 355 (κ. Κ. Σαββοπούλου) για θέματα διαδικασιών.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού