Θέση εργασίας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 221

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Aπεικόνιση και Παρακολούθηση Θεμελιωδών Διεργασιών στη Βιολογία και την Ιατρική (BIOIMAGING-GR)» με κωδικό ΟΠΣ 5002755, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510039 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Φυσική, Πληροφορική ή Μηχανικών ανωτάτης εκπαίδευσης.
– Διδακτορικό δίπλωμα σε παρεμφερείς τομείς.
– Δημοσιεύσεις σέ διεθνή περιοδικά με κριτήριο το Impact Factor
– Γνώση Τεχνικών Μικροσκοπίας φθορισμού
– Τουλάχιστον 2ετή εμπειρία στην μεταδιδακτορική έρευνα, σε Βιολογικές εφαρμογές ή Διδακτορικό δίπλωμα με εφαρμογές και στη Βιολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σταμάτη Παγκάκη στο τηλέφωνο 2106597093 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση spagakis@bioacademy.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού