Θέσεις εργασίας στο ΚΑΠΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), προτίθεται να απασχολήσει με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου ιδιωτικού δικαίου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσλήψεων που το διέπει, εξειδικευμένο έκτακτο επιστημονικό προσωπικό, με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε μία από τις θέσεις της παρούσας πρόσκλησης.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Ένας η Μία Περιβαλλοντολόγος ΠΕ
– Δεκαετής (10) τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στην υλοποίηση έργων ενταγμένων σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα σε θέματα ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής.
– Πενταετής (5) εμπειρία σε έργα που αφορούν στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων και δεικτών ενεργειακών και περιβαλλοντικών, καθώς και για τον τομέα των μεταφορών.
– Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας.
– Πολύ καλή γνώσης χρήσης Η/Υ

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– ‘Ενας ή Μία Χημικός Μηχανικός ΠΕ
– Πενταετής (5) τουλάχιστον εμπειρία στο σχεδιασμό, υποβολή και υλοποίηση έργων στον τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας και των ΑΠΕ στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
– Πενταετής (5) τουλάχιστον εμπειρία σε θέματα προετοιμασίας, διαχείρισης και παρακολούθησης έργων ΕΣΠΑ. Ειδικότερα, στη κατάρτιση Τεχνικών δελτίων Έργων και δελτίων παρακολούθησης έργων και δαπανών, καθώς επίσης και στη χρήση πληροφοριακού συστήματος για τη διαχείριση και έλεγχο έργων ΕΣΠΑ.
– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
– Άριστη γνώση χρήσης υπολογιστικών εργαλείων Η/Υ (word, excel,internet).

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
– Ένας /μία πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ
– Δεκαετή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά και εθνικά έργα στον τομέα της ενεργειακής, οικονομοτεχνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης των συμβατικών και εναλλακτικών καυσίμων στον τομέα των μεταφορών
– Τουλάχιστον Πενταετή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά και εθνικά έργα που αφορούν τη συλλογή και επεξεργασία ενεργειακών, περιβαλλοντικών και μακροοικονομικών δεικτών στον τομέα των μεταφορών.
– Καλή γνώση Αγγλικών.
– Πολύ καλή γνώση χρήσης υπολογιστικών εργαλείων Η/Υ (word, excel, powerpoint, internet).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ:210-66 03 300.

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
“Ραντεβού” με την εφορία: Σε 11 ημέρες πρέπει να πληρώσουμε φόρους 2,8 δισ. ευρώ
Προηγούμενο άρθρο
Τί πρέπει να κάνετε αν δεν σας καταβληθεί δωρο Χριστουγέννων – Οδηγίες από το ΣΕΠΕ
Μενού