Στέλεχος στο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 140

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για τη συστηματική παρακολούθηση και πρόγνωση αλλαγών του παραγωγικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους/ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παρακάτω θέση:

Θέση – Αντικείμενο Απασχόλησης
Μία (1) θέση επιστημονικού στελέχους με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του έργου (31/10/2020) μετά από τρίμηνη δοκιμαστική σύμβαση.
Το αντικείμενο της απασχόλησης του στελέχους κυρίως αφορά στη συμμετοχή στην παραγωγή των ετήσιων εκθέσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στις οποίες θα γίνεται συστηματική αποτύπωση και εξέταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στην εκπόνηση των ερευνών κλίματος. Επιπλέον το στέλεχος δύναται να συμμετάσχει στην υλοποίηση των άλλων μελετητικών εργασιών του μηχανισμού, οι οποίες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά είναι η συγκέντρωση και διαχείριση του επιστημονικών υλικών, ο σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνών πεδίου, η παραγωγή ενημερωτικών σημειωμάτων και ερευνητικών κειμένων κ.α.

Προσόντα και αξιολόγηση υποψηφίων
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον τα κάτωθι απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφή με το έργο αντικείμενα
Συναφή ερευνητική εμπειρία, με τη συμμετοχή στην υλοποίηση τουλάχιστον (2) δύο έργων με καθήκοντα ερευνητή
Συναφές συγγραφικό έργο, με τουλάχιστον δύο (2) δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή άλλες δημοσιεύσεις αναγνωρισμένης αξίας, βιβλία, ανακοινώσεις σε συνέδρια που εκδίδουν πρακτικά κτλ.
Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (πιστοποιητικό Γ1/C1, ή αποδεδειγμένη επαρκής γνώση (εργασίες, μεταφράσεις κοκ) της αγγλικής γλώσσας)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 8846852, εσωτ. 401.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας σε Εκπαιδευτικούς Φορείς στο εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Σας ενδιαφέρει: Την Παρασκευή η πρώτη καταβολή αναπηρικών και διατροφικών επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ
Μενού