Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Αττική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 211

H LH Λογισμική ζητά Πολιτικό Μηχανικό / Δομοστατικό για προώθηση & πώληση των προϊόντων της, με: Καλή γνώση του στατικού προγράμματος Fespa ή/& του αρχιτεκτονικού προγράμματος Tekton Καλή γνώση AutoCAD, MS Office, Αγγλικών Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες Επιθυμητά: Γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 3D & φωτορεαλισμού Επαγγελματική εμπειρία & επικοινωνιακή ικανότητα Αποστολή βιογραφικών: lh@lhlogismiki.gr(link sends e-mail)

Από το γραφείο oikonomidis architects ζητείται έμπειρη/ος αρχιτέκτων για διεύθυνση μελετών εφαρμογής με καλή γνώση autocad. Επιθυμητή η βασική γνώση Sketchup και REVIT. Παρακαλούμε για την αποστολή CV και portfolio -σε pdf, max 8MB- στη διεύθυνση contact@oikoarchitects.gr(link sends e-mail). Ευχαριστούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους και ζητούμε κατανόηση που δεν απαντούμε σε όλες τις αιτήσεις.

Από το γραφείο oikonomidis architects ζητείται αρχιτέκτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών. Απαιτείται άριστος χειρισμός autocad, βασική/καλή γνώση Sketchup και REVIT. Παρακαλούμε για την αποστολή CV και portfolio -σε pdf, max 8MB- στη διεύθυνση apply@oikoarchitects.gr(link sends e-mail). Ευχαριστούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους και ζητούμε κατανόηση που δεν απαντούμε σε όλες τις αιτήσεις.

Ο Όμιλος AΒΑΞ A.E. (Ενεργειακό Τμήμα) ζητά Μηχανολόγους Μηχανικούς για το Μηχανολογικό Τμήμα και το Τμήμα Διεργασιών. Επιθυμητή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε έργα θερμοηλεκτρικών σταθμών, υποβολή προσφορών, παρακολούθηση συμβολαίων και Η/Μ μελέτες. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και δυνατότητα παραμονής σε εργοτάξιο. e-mail: chdavri@jp-avax.gr(link sends e-mail). Κωδικός «MECH-2019»

Απο εταιρία με έδρα την Καισαριανή ζητείται μηχανικός με καλή γνώση Embedded C και Linux για να πάρει μέρος σε project ανάπτυξης προϊόντος. Πλήρες ωράριο. Πληροφορίες 6943135824

H Civiltech A.E. επιθυμεί την πρόσληψη μηχανικού για το τμήμα πωλήσεων. Απαραίτητα προσόντα η άνεση στην επικοινωνία και η άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ. Θα προτιμηθούν μηχανικοί με προϋπηρεσία στο αντικείμενο και με γνώση των προγραμμάτων της Civiltech. Αποστολή βιογραφικών: liakou@civiltech.gr(link sends e-mail)

Ζητείται αρχιτέκτονας μηχανικός ή πολιτικός μηχανικός για συνεργασία σε τεχνικό γραφείο με μικρή εμπειρία και καλή χρήση Η/Υ και σχεδιαστικών προγραμμάτων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987238959 Email: anaameligeo@hotmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός για μόνιμη απασχόληση από τεχνικό γραφείο μελετών στην Αθήνα με γνώση Autocad. Αποστολή βιογραφικών: alits@otenet.gr(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία ζητά Γραμματεία για έργα της εταιρείας στην Αττική, με εμπειρία σε εργοτάξιο, γνώσεις MS Office, αρχειοθέτησης εγγράφων, αλληλογραφίας, πρωτοκόλλου, τιμολογίων, παραγγελίες υλικών, καταστάσεις ασφάλισης προσωπικού, κτλ. Βιογραφικά με ένδειξη DR-SECR στο email: p.kyromitis@whitestone-europe.com(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία ζητά Εργοδηγoύς, με εμπειρία σε κατασκευή οικοδομικών & βιομηχανικών κτιρίων/εργοστασίων (μεταλλικές κατασκευές, σκυροδέματα, ειδικά δάπεδα, κτλ.) για έργα της εταιρείας στην Ελλάδα. Βιογραφικά με ένδειξη DR-SUP στο email: p.kyromitis@whitestone-europe.com(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία ζητά Πολιτικό Μηχανικό, με εμπειρία σε Project Control και Διαχείριση Σύμβασης για έργο της εταιρείας στην Αττική. Απαραίτητη γνώση παρακολούθησης χρονοδιαγράμματος έργου (MS Project/Primavera), reporting (SPIs, KPIs, Cost Control). Αποστολή βιογραφικού με την ένδειξη DR-PRJ στο email: p.kyromitis@whitestone-europe.com(link sends e-mail)

Πηγή: https://portal.tee.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων “Διόφαντος”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Εκπαιδευτικούς στο Κ.Ε.Κ. Λαμίας του Ο.Α.Ε.Δ.
Μενού