Θέση εργασίας στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 196

Το Ινστιτούτο Βιοεπιστημών & Εφαρμογών (ΙΒΕ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, δυνάμει του άρθρου 93 του Ν. 4310/2014 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την παράγραφο 1, άρθρο 24 του Ν. 4386/2016, καθώς και την απόφαση του ΔΣ συνεδρία 640η, προκηρύσσει την πρόσληψη ενός πτυχιούχου επιστημονικού συνεργάτη για την υλοποίηση της «Μελέτης της οργάνωσης της πλασματικής μεμβράνης κατά την κυτταρική αδράνεια», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για επτά (7) μήνες , και με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου με τίτλο “Plasma membrane organization in quiescence” (Ε-12320), – Φορέας Χρηματοδότησης ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ – ΙΔΙΩΤΕΣ – Απόφαση Χρηματοδότησης 640η συν.Δ.Σ. / 17-04-2019.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ στη Βιολογία με βαθμό άριστα
– Εμπειρία σε τεχνικές μοριακής, γενετικής και κυτταρικής βιολογίας μυκήτων, κατά προτίμηση Saccharomyces cerevisiae ή/και Aspergillus nidulans
– Εμπειρία σε χρήση εργαλείων βιοπληροφορικής και φυλογένεσης
– Άριστη της αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Δρα Χρήστο Γουρνά στο τηλέφωνο 210.6503602 και στο email: cgournas@bio.demokritos.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στον ΕΛ.Γ.Ο. “Δήμητρα”
Μενού