ΑΣΕΠ-3Κ/2018: «Προεκλογική» συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποψηφίων – Τι φοβούνται (φωτο)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 185

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζουν αύριο (δηλαδή, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές) στις 2 το μεσημέρι οι υποψήφιοι της 3Κ/2018. Όπως τονίζουν στην σελίδα τους στο facebook, αίτημά τους είναι να ανακοίνωση των οριστικών πινάκων άμεσα, διαφορετικά προβλέπουν ότι είναι πιθανό «να βρεθούμε επιτυχόντες αδιόριστοι για αρκετά χρόνια», ένας κίνδυνος για τον οποίο έκανε λόγο σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr από τον περασμένο Ιανουάριο. 

Αν και το ΥΠΕΣ με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή προβλέπει ότι οι διορισμοί των επιτυχόντων της 3Κ μπορούν να γίνουν το διάστημα έως την 31η Αυγούστου, οι υποψήφιοι, με τόσο που έχουν όλο το προηγούμενο διάστημα, δικαίως ως ένα βαθμό, εκφράζουν φόβους, καθώς, υπάρχει πιθανό το σενάριο των εκλογών του Ιουνίου και της αλλαγής κυβέρνησης. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ότι αρμόδιος τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς είχε σημειώσει μιλώντας τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή aftodioikisi.gr στον Αθήνα 984 ότι: «Προσλήψεις που αφορούν το έτος 2019 είναι αρμοδιότητα της υπάρχουσας κυβέρνησης. Διαγωνισμοί και προκηρύξεις που θα βρίσκονται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθούν κανονικά. Τίποτα δεν θα ακυρωθεί από μια κυβέρνηση της ΝΔ».

Yπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα, το ΑΣΕΠ αποφάσισε οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν αμέσως μετά τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ετοιμάζουν νέο «δώρο» για τους συνταξιούχους
Προηγούμενο άρθρο
Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Οι δικαιούχοι δωρεάν διακοπών & οι προϋποθέσεις (ΦΕΚ)
Μενού