Θέσεις Εργασίας σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 227

PRAKSIS

Η PRAKSIS αναζητά συνεργάτες Πολιτισμικούς Διαμεσολαβητές / Διερμηνείς στην Αθήνα. Πιο αναλυτικά ζητά να προσλάβει εναν (1) συνεργάτη Διερμηνέα Γαλλικών με απαιτούμενα προσόντα 1 έτος εμπειρία σε υπηρεσίες διερμηνείας, αριστη γνώση Γαλλικών και καλή γνώση Ελληνικών. Δυο συνεργάτες Διερμηνείς ΦΑΡΣΙ με απαιτούμενα προσόντα 1 έτος εμπειρία σε υπηρεσίες διερμηνείας, αριστη γνώση ΦΑΡΣΙ και καλή γνώση Ελληνικών. Έναν (1) συνεργάτη Διερμηνέα  με απαιτούμενα προσόντα 1 έτος εμπειρία σε υπηρεσίες διερμηνείας, αριστη γνώση ΚΙΡΜΑΝΤΖΙ/ΣΟΡΑΝΙ και καλή γνώση Ελληνικών. Αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων έως την 31/05/2019 προς: hr@praksis.gr.

ΜΕΤΑδραση

Η ΜΕΤΑδραση αναζητά Κοινωνικό Λειτουργό για την κάλυψη των αναγκών της Μεταβατικής Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Σάμο. Στα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο Κοινωνικής εργασίας (ΑΕΙ/ΤΕΙ) και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσίας σε εργασία με παιδιά και εφήβους ή/και σε κοινοτικές δομές φροντίδας, ικανότητα οργάνωσης, προγραμματισμού, ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομάδα, αριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, αριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες (κυλιόμενο ωράριο: πρωί, απόγευμα, βράδυ). Επιπλέον συνεκτιμώνται: προηγούμενη απασχόληση στο μεταναστευτικό/προσφυγικό, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε γνωστικό αντικείμενο που σχετίζεται με παιδιά, μόνιμη κατοικία στη Σάμο, δίπλωμα οδήγησης. Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω email στο hr.metadrasi@gmail.com με τίτλο «Κ.Λ. Σάμος 2019» έως τις 22/5/2019.

ΑΡΣΙΣ

Η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη συνεργάτη πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη θέσης Κοινωνικού Λειτουργού / Κοινωνικού Επιστήμονα για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Ήπειρο. Απαραίτητα προσόντα: τίτλος σπουδών Πτυχίου Κοινωνικής Εργασίας, τριετής εργασιακή εμπειρία, αδεια άσκησης επαγγέλματος, αριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες συνεργασίας και συντονισμού στο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας, ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα οργάνωσης και εποπτείας, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης, βασικές γνώσεις σε σχέση με το νομικό καθεστώς των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γνώση του νομικού πλαισίου για την παιδική προστασία, οργανωτικές ικανότητες, δεξιότητες συνεργασίας στο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας, γνώση Χειρισμού Η/Υ, ικανότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και ομαδικό πνεύμα. Παρακαλώ καταχωρίστε τις αιτήσεις σας στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρειτε στη σελίδα: http://www.arsis.gr μέχρι τις 26/05/2019.

WWF Ελλάς

Η WWF Ελλάς αναζητά συνεργάτης/ιδα πολιτικής για ΑΠΕ και εξοικονόμηση ενέργειας. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α, θα πρέπει να διαθέτει: πτυχίο και μεταπτυχιακές σπουδές σε επιστήμες σχετικές με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή την ενεργειακή εξοικονόμηση. Καλή γνώση των πολιτικών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την κλιματική αλλαγή. Ικανότητα και διάθεση θετικής συνεργασίας και προγραμματισμού στο πλαίσιο ομάδας. Επικοινωνιακή ευχέρεια, άνεση και μεταδοτικότητα στον προφορικό λόγο. Ανεπτυγμένη ικανότητα διατύπωσης σκέψεων και επιχειρημάτων στο γραπτό λόγο. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γραπτά και προφορικά. Δυνατότητα μετακινήσεων εντός και εκτός Ελλάδας. Η θέση εντάσσεται στο τμήμα πολιτικής, ενώ απαιτείται στενή και καλή συνεργασία με όλα τα τμήματα της οργάνωσης και αφορά πλήρη απασχόληση με έδρα στην Αθήνα και άμεση έναρξη συνεργασίας. Απαιτεί συχνά και σε κάποιες περιπτώσεις πολυήμερα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μία συνοδευτική επιστολή στο hrenergy@wwf.gr (link sends e-mail) μέχρι και 14 Ιουνίου 2019. Τόσο το βιογραφικό όσο και η συνοδευτική επιστολή πρέπει να υποβληθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά και να καλύπτουν ξεκάθαρα όλα τα αντικείμενα που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με το προφίλ της θέσης.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
420 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Για ποιους και από πότε μειώνονται οι εισφορές επικουρικής ασφάλισης
Μενού