Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 156

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την από την υπ’αριθμ. 13/20.05.2019 απόφαση της 83ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, ανακοινώνει, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Intelligent Research Infrastructure for Shipping, Supply Chain, Transport and Logistics (ENIRISST)» (κωδικός αριθμός 0397) που εντάχθηκε με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1016/119/A2 Απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ με Κωδικό ΟΠΣ 5027930 (ΑΔΑ: Ω71Υ465ΧΙ8-ΒΞΜ) και την απόφαση 15/22.03.2019 της 80ης Τακτικής Συνεδρίασης της Ε.Ε. (ΑΔΑ: ΩΩΝΡ469Β7Δ-Φ23), Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κωδικό «Πρόσκληση ENIRISST 397/19», για την ανάθεση έργου σε τρία άτομα στην πόλη της Τρίπολης.

Θέση 1
Απαιτούμενα προσόντα:
– Κάτοχος διδακτορικού τίτλου ή υποψήφιος διδάκτορας, σε συναφές με το αντικείμενο του έργου πεδίο.
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, σε συναφές με το αντικείμενο του έργου πεδίο.
– Αποδεδειγμένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Θέση 2
Απαιτούμενα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε) ή ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής (ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
– Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή αναβολή στράτευσης για το χρονικό διάστημα της σύμβασης (για τους άρρενες υποψηφίους).
– Γνώση της Αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον πολύ καλή.

Θέση 3
Απαιτούμενα προσόντα:
– Κάτοχος Πτυχίου AEI στους κλάδους Οικονομικής Επιστήμης (ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
– Πιστοποιημένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών στο πεδίο του σχεδιασμού, διαχείρισης και παρακολούθησης έργων και προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων ή χρηματοδοτούμενων από ευρωπαϊκούς, διεθνείς ή ιδιωτικούς κοινωφελείς πόρους, η οποία θα πιστοποιείται με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ.4 Ν. 1599/1986) με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να δηλώνεται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας που δηλώνεται στις προσκομισθείσες βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα. Οι βεβαιώσεις εργοδοτών δεν θα γίνονται δεκτές εάν δε συνοδεύονται από αντίγραφο κατάστασης ενσήμων, συμβάσεις ή αναγγελία πρόσληψης στην επιθεώρηση εργασίας.
– Αποδεδειγμένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
– Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά στους άρρενες υποψηφίους).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Ηλία Φιλιππόπουλο (τηλ. 2710-372128).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.uop.gr 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
144 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Κύπρο
Προηγούμενο άρθρο
Προκήρυξη για 902 γιατρούς σε νοσοκομεία του ΕΣΥ
Μενού