Προσλήψεις 348 ατόμων σε ΔΕΗ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω ΑΣΕΠ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 202

Σε προσλήψεις 348 ατόμων προχωρούν ΔΕΗ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

ΔΕΗ: Προσλήψεις 15 ατόμων

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών στον ΑΗΣ Αθερινόλακκού που εδρεύει στο νομό Λασιθίου.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2019 

Έντυπο Αίτησης 

Παράρτημα 

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από Τετάρτη 10/07/2019 έως Παρασκευή 19/07/2019.

Προσλήψεις 62 ατόμων στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη  62 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης ΑΕ που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2019 για τη ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α.Ε. 

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης 

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως και 12/07/2019

Πληροφορίες: Γ. Νικολούλιας τηλ: 2791022151 εσ. 32650

Προσλήψεις 122 ατόμων στη ΔΕΗ 

H ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη 122 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη των αναγκών της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης ΑΕ, για τον κλάδο Ορυχείων που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του νομού Αρκαδίας.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2019 για τη ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α.Ε. 

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης 

deptΗμερομηνία υποβολής αιτήσεων από 04/07/2019 έως και 15/07/2019

Πληροφορίες:  Α. Καλαθά – Π. Ηλιόπουλος,  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27910 25045 εσωτερικό 33020.

ΔΕΗ: Προσλήψεις 79 ατόμων στην Αθήνα

H ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εβδομήντα εννέα (79) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας, της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων και της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης που εδρεύουν στην Αθήνα του Ν. Αττικής και συγκεκριμένα για τη Διεύθυνση Υποστήριξης Λιανικών Πωλήσεων (ΔΥΛΠ), τη Διεύθυνση Πωλήσεων Νότιας Ελλάδας (ΔΠΝΕ), τη Διεύθυνση Πωλήσεων Αττικής (ΔΠΑ), τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων (ΔΑΝΠΟ), τη Διεύθυνση Μελετών – Κατασκευών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΔΜΚ-ΥΗΕ), τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΔΑ-ΑΠΕ), τη Διεύθυνση Ανάπτυξης & Προώθησης Νέων Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΔΑΠ-ΝΠΥ) και τη Διεύθυνση Μελετών – Κατασκευών Αιολικών και Φωτοβολταïκών Έργων (ΔΜΚ-ΑΦΕ).

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2019 για τις Γενικές Διευθύνσεις Εμπορίας, Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης και Ανάπτυξης

Παράρτημα 

Παράρτημα Υ/Η

Αίτηση

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ από 04.07.2019 έως και 15.07.2019

 

Προσλήψεις 70 ατόμων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Τι προσόντα χρειάζονται

Στην πρόσληψη 70 υποψήφιων συνοδών (προσωπικό ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών) για την κάλυψη των υπηρεσιακών της αναγκών προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Συγκεκριμένα, η κατανομή έχει ως εξής: Αθήνα (38) τριάντα οκτώ, Θεσσαλονίκη (17) δέκα επτά, Λάρισα (5) πέντε, Αλεξανδρούπολη (5) πέντε, Πάτρα (3) τρείς και Λιανοκλάδι (2) δύο.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι που πληρούν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

– Να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης ή ισότιμου τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής, ή απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης γενικής ή τεχνικής κατεύθυνσης.

– Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας).

– Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (προσκόμιση Ποινικού Μητρώου).

– Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής επιπέδου Β2 (καλή γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2) επιθυμητή.

– Να είναι κάτοχοι πιστοποίησης γνώσης χειρισμού Η/Υ (ECDL ή ισότιμου τίτλου).

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε είκοσι μία (21) ημέρες από την δημοσίευση της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ημερομηνία λήξης την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: synodoi@trainose.gr.

Θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις (βιογραφικά) θα συνοδεύονται από επιστολή στην οποία θα αιτιολογείται το ενδιαφέρον για την κατάληψη της θέσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν μία θέση ενδιαφέροντος από την παραπάνω κατανομή της προκήρυξης. Δηλώνεται όμως ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απασχολήσει τον εργαζόμενο οπουδήποτε αυτή δραστηριοποιείται ανά την ελληνική επικράτεια, βάσει των υπηρεσιακών της αναγκών.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τα SOS για το έντυπο Ε9: Ποιοι πρέπει να το υποβάλλουν και τι αλλάζει
Προηγούμενο άρθρο
17 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στο εξωτερικό
Μενού