ΑΣΕΠ: Ποιες προκηρύξεις για 11.696 μόνιμες θέσεις έχουν «παγώσει» επί ΝΔ (λίστα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 212

Πέντε προκηρύξεις για 11.696 μόνιμες θέσεις έχουν, τουλάχιστον προς το παρών, «παγώσει», σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για προκηρύξεις για τις οποίες είχε σταλεί αίτημα από τα αρμόδια υπουργεία ή φορείς επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκονταν υπό επεξεργασία από το ΑΣΕΠ, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει επιβεβαίωση μετά τις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

-Η «ουρά της 3Κ» για 758 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων. Πρόκειται για προκήρυξη της οποίας η επεξεργασία βρίσκεται σε τελικό στάδιο αλλά, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι πέραν των 758 θέσεων να προστεθούν και νέες θέσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  στη συγκεκριμένη προκήρυξη θα ενταχθούν νέα αιτήματα των δήμων αλλά και υπουργείων.

– 10.500 θέσεις εκπαιδευτικών. Πρόκειται για προκήρυξη που βρίσκεται σχεδόν στο ήμισυ της διαδικασίας επεξεργασίας της αλλά κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το μέλλον της.

– 20 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ). Πρόκειται για προκήρυξη που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ.

-167 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που, επίσης, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο επεξεργασίας.

-251 θέσεις ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Πρόκειται για προκήρυξη που, επίσης, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο επεξεργασίας.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εποχικό επίδομα: Αιτήσεις από σήμερα – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία
Προηγούμενο άρθρο
Πέτσας για κοινωνικό μέρισμα: Στον προϋπολογισμό του 2020 τα χρήματα
Μενού