Θέσεις εργασίας σε Τεχνικές Εταιρείες στην Ελλάδα & στην Κύπρο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 395

Ζητείται αρχιτέκτονας μηχανικός με άριστη γνώση αρχιτεκτονικού σχεδίου, απαραίτητη εμπειρία σε μελέτες εφαρμογής για μόνιμη συνεργασία από αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα (Μαρούσι). Απαραίτητο προσόν η άριστη γνώση Archicad 2d & 3d και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικού και δείγματος δουλειάς στο email knkarchitect@gmail.com(link sends e-mail)

Zητείται αρχιτέκτονας μηχανικός με άριστη γνώση αρχιτεκτονικού σχεδίου για μόνιμη συνεργασία από αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα (περιοχή Μαρούσι). Απαραίτητο προσόν η άριστη γνώση Archicad 2d & 3d και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Aποστολή βιογραφικού και δείγματος δουλειάς στο email: knkarchitect@gmail.com(link sends e-mail)

Η GEP, η μεγαλύτερη εταιρεία Συμβούλων υγείας και ασφάλειας της εργασίας στην Ελλάδα, επιθυμεί άμεση συνεργασία με Μηχανικό, Απόφοιτο/η ΑΕΙ/ΤΕΙ κατεύθυνσης Πολιτικού Μηχανικού, που θα αναλάβει τον ρόλο του Τεχνικού Ασφάλειας σε full time έργο διάρκειας 13 μηνών στο νησί της Σαντορίνης. Αποστολή βιογραφικών: nakou@gepgroup.gr(link sends e-mail) – cv@gerpgroup.gr(link sends e-mail)

Η RE/MAX η Νο1 πολυεθνική εταιρεία στο real estate αναζητά άμεσα 2 μηχανικούς-συμβούλους ακινήτων για τα γραφεία της σε βόρεια, νότια προάστια και κέντρο Αθήνας. Παρέχονται: ευέλικτο ωράριο, μοναδική εκπαίδευση, λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Στοιχεία επικοινωνίας: 210 6085670 info@remax-enoiko.gr(link sends e-mail) 210 9355250 info@remax-elite.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Αρχιτέκτων για απασχόληση σε τεχνικό γραφείο στην ΑΘΗΝΑ, με γνώση του ΝΟΚ και χρήσης προγραμμάτων autocad και φωτορεαλιστικών απεικονίσεων ( π.χ. rendering). Η εμπειρία σε μελέτες εφαρμογής θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Τηλ: 6973695312 E-mail: alex@vgrigoriadis.gr(link sends e-mail)

Κατασκευαστική εταιρία αναζητά Πολιτικό Μηχανικό Πολυτεχνείου, με τουλάχιστον 7ετή επαγγελματική εμπειρία στην επίβλεψη κατασκευής κτιρίων κατοικίας, συντονισμό συνεργείων και προμηθευτών, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και κόστους, λογαριασμούς υπεργολάβων, ημερομίσθια, ενημέρωση προόδου και προγραμματισμός εργασιών, γνώση Autocad και MS Office. Προσφέρεται άριστο περιβάλλον εργασίας. e-mail: hr@mia.com.gr(link sends e-mail)

Κατασκευαστική εταιρία αναζητά Διπλωματούχο Μηχανολόγο/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Πολυτεχνείου, με τουλάχιστον 7ετή επαγγελματική εμπειρία στην εκπόνηση Η/Μ μελετών σε κτίρια κατοικίας, προϋπηρεσία στην αδειοδότηση, σύνταξη μελετών εφαρμογής εγκαταστάσεων κατοικίας, άριστη γνώση Autocad και 4Μ. Προσφέρεται άριστο περιβάλλον εργασίας. e-mail: hr@mia.com.gr(link sends e-mail)

Από Εταιρία Μελετών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ζητείται τοπογράφος ή βοηθός τοπογράφου για αποτυπώσεις στην Κρήτη. Αποστολή email: akmeleton@gmail.com(link sends e-mail)

Ο όμιλος εταιρειών Cyfield ζητά να προσλάβει Γεωλόγο ή Μηχανικό ως Υπεύθυνο για τα λατομεία της στην Κύπρο (Μιτσερό και Παρεκκλησιά). Αποστολή βιογραφικών hr@cyfieldgroup.com(link sends e-mail)

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. (Tεχνική Eταιρεία) ζητά ηλεκτρολόγο μηχανικό με εργοταξιακή εμπειρία σε σύνθετες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για πλήρη απασχόληση. Έδρα εργασίας Αθήνα με δυνατότητα μετακίνησης και στην επαρχία. Αποστολή βιογραφικών: info@mesogeos.gr(link sends e-mail)

Πηγή: https://portal.tee.gr/

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
32 θέσεις εργασίας σε Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς στο Εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Νέα πάγια ρύθμιση οφειλών στην εφορία: Δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν τις 100 δόσεις – Πώς θα εντάσσονται
Μενού