ΑΣΕΠ-4Κ/2020: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 2.909 θέσεων σε ΟΤΑ (κατανομή)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

To ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη προκήρυξη για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η οποία επισπεύδεται και είναι πιθανόν η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων να προσδιοριστεί ακόμη και εντός Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, λόγω της κατάστασης με την υγειονομική κρίση, η κατάρτιση της προκήρυξης επισπεύσθηκε κατά μερικές ημέρες και εφόσον δημοσιευθεί σε ΦΕΚ έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, με δεδομένο ότι απαιτούνται δέκα ημέρες, είναι πιθανόν η υποβολή αιτήσεων να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.  Σε διαφορετική περίπτωση η εκκίνηση θα δοθεί στις αρχές Ιουνίου και σε κάθε περίπτωση θα ολοκληρωθεί εντός 15νθημέρου, δηλαδή, το αργότερο έως τα μέσα Ιουνίου.

Στον ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ, δίδονται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος – ειδικότητα, ο φορέας, η έδρα – περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους), η εντοπιότητα, όπου προβλέπεται, και ο συνολικός αριθμός των θέσεων.

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΕΦΚΑ: Σύνταξη σε μια μέρα – Αναλυτικά η διαδικασία
Προηγούμενο άρθρο
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στο Photoshop – ΕΚΠΤΩΣΗ 50%
Μενού