Δήμος Αθηναίων: 246 προσλήψεις (προκήρυξη)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 520

Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά στη πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων εξήντα τεσσάρων (264) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με Αριθμό Πρωτοκόλλου Ανακοίνωσης: 187356/20-08-2020 και να την υποβάλουν μαζί με ευκρινές φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης, ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: soxproslipsi@athens.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος , ήτοι από Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 έως και Σρίτη 25 Αυγούστου 2020.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αναδρομικά συντάξεων: Καταβάλλονται εντός φθινοπώρου – Ποιοι οι δικαιούχοι
Προηγούμενο άρθρο
Έρχεται παράταση για τις οφειλές που έχουν «παγώσει» λόγω κορονοϊού
Μενού