Προσλήψεις 18 ατόμων στο Δήμο Δωρίδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 217

O Δήμος Δωρίδος ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους τέσσερις μήνες μέσα
σε συνολικό διάστημα 12 μηνών, συνολικά δέκα οκτώ (18) ατόμων , για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κωροναϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, ότι πληρούν τα γενικά προσόντα
διορισμού όπως αναφέρονται στο πρώτο μέρος του Ν.3584/2007
5. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο  του άρθρου 14 παρ.1 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι.Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν τη υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης.

Ανάρτηση της ανακοίνωσης να γίνει στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δωρίδος 33058 Ερατεινή, απευθύνοντάς την στο τμήμα διοικητικών Υπηρεσιών (τηλ. Επικοινωνίας 2266350300) μέσα σε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησής της ήτοι από : 9/9/2020 εως 11/9/2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εισφορές – ΕΦΚΑ: Θα αποστέλλονται ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών
Προηγούμενο άρθρο
Αναδρομικά: Πώς και πότε θα δοθεί 1,4 δισ. σε ένα εκατομμύριο συνταξιούχους
Μενού