ΑΣΕΠ: Υπό επεξεργασία 28 προκηρύξεις -Σε ποιο στάδιο βρίσκονται (έγγραφο)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 200
Δείτε τις 28 προκηρύξεις που βρίσκονται σε διάφορα στάδια επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ (7)

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ κατηγορίας και της ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρωση 1 θέσης Ιατρού Εργασίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Συνηγόρου του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε. για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ, της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: 10 θέσεων στο «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, 10 θέσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 13 θέσεων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεων ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εξωτερικών για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΕΕΠ, του Συνήγορου του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πλήρωση 7 θέσεων ΕΕΠ.

 Επεξεργασία σχεδίου προκηρύξεων για τις οδικές συγκοινωνίες ΟΣΥ Α.Ε. για την πλήρωση 423 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τις σταθερές συγκοινωνίες ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για την πλήρωση 186 θέσεων ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ (4)

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70 και ΠΕ 73 και Δευτεροβάθμιας κλάδου ΠΕ 79 Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και ανά μουσική εκπαίδευση, κατηγορίας Π.Ε. (1ΓΕ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ. (2ΓΕ/2019). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενική Εκπαίδευσης κατηγορίας ΤΕ (1ΓΤ/2020) (ΦΕΚ 3/7.2.2020). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ (2ΓΔ/2020) (ΦΕΚ 2/5.2.2020). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (2)

 Προκήρυξη για την πλήρωση 79 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (1Κ/2020) (ΦΕΚ 8/10.3.2020). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων των κατηγοριών ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (3Κ/2020). Παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (8)

 Προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού. (Βοήθεια στο σπίτι)-(4Κ/2020)-(ΦΕΚ 15/18.5.2020). Επεξεργασία αιτήσεων προκειμένου να προσδιοριστεί ο αριθμός των υποψηφίων που θα κληθούν για υποβολή δικαιολογητικών.

 Προκήρυξη του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ) για την πλήρωση 26 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΥΕ κατηγορίας και της Τράπεζας Ελλάδος για την πλήρωση 6 θέσεων ΔΕ κατηγορίας. (5Κ/2020) ( ΦΕΚ 29/6-8-2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (6Κ/2020) (ΦΕΚ 28/6-8-2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

 Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 22 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας. (7Κ/2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

 Προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ. (ΦΕΚ 14/12.5.2020) (1Ε/2020). Επεξεργασία αιτήσεων.

 Προκήρυξη της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) για 1 θέσης ΕΕΠ Φαρμακοποιών και 9 θέσεων ΕΕΠ Νομικής. (2Ε/2020). (ΦΕΚ 24/20-7-2020). Επεξεργασία αιτήσεων.

 Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕΤΕΚΝΥ) (2Ε/2019). Για τα γνωστικά αντικείμενα Διοικητικού Οικονομικού και Οικονομικού συνεχίζεται η επεξεργασία αιτήσεων.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (2)

 Προκήρυξη για την πλήρωση 4 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΤΕ κατηγορίας στη Βουλή των Ελλήνων (1Κ/2019). Προετοιμασία διενέργειας της πρακτικής δοκιμασίας.

 Προκήρυξη για την πλήρωση 557 θέσεων ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018). Προετοιμασία της πρακτικής δοκιμασίας κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ φύλαξης.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2)

 Προκήρυξη για την πλήρωση 658 θέσεων ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (2Κ/2019). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων κατηγοριών ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ..

 Προκήρυξη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την πλήρωση 28 θέσεων ΔΕ κατηγορίας του κλάδου Τελωνειακών (6Κ/2019) (ΦΕΚ 37/4-10-2019). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1)

 Προκήρυξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πλήρωση 317 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (7Κ/2019). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Lockdown: Ποιες επιχειρήσεις θα είναι ανοιχτές -Τι θα γίνει με τα σούπερ μάρκετ
Προηγούμενο άρθρο
177 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Μενού