Δωρεάν E-Shop με πτυχίο!

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 981

Άρθρο του Νικόλαου Τάκη
Προέδρου του Ομίλου VELLUM-RAM

Είναι πλεονασμός να αναφερθεί κάποιος στην αναγκαιότητα δημιουργίας E-Shop για κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη. Τα Lock Downs κατέδειξαν το ισχυρό πλεονέκτημα της παράλληλης λειτουργίας, E-Shop και συμβατικού καταστήματος. Ο κύκλος εργασιών των E-Shops αυξήθηκε με απίστευτους ρυθμούς.

Με τα σύγχρονα “εργαλεία – tools” η δημιουργία ενός ευπαρουσίαστου και ευκολόχρηστου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εύκολη υπόθεση και προσφέρεται από πολλούς. Το δε κόστος μηδενικό, αφού 16.000 επιχειρήσεις θα χρηματοδοτηθούν από συγχρηματοδούμενο  πρόγραμμα της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΠΑ).

Αυτό που συνεχίζει να είναι δύσκολη υπόθεση και γίνεται ακόμα δυσκολότερη με την απότομη αύξηση των καταστημάτων E-Shop είναι η προσέγγιση του πελάτη-καταναλωτή.  Φανταστείτε να έχετε ένα τεράστιο mall στο Διαφάνι Θεσσαλίας και από την άλλη ένα αξιοπρεπές μικρό κατάστημα στην Ερμού στην Αθήνα. Η διαφορά τεράστια στην επισκεψιμότητα της βιτρίνας. Οι δρόμοι του διαδικτύου δεν διαφέρουν από τους δρόμους των πόλεων. Υπάρχουν διευθύνσεις (Domain Names) που καθημερινά “σεργιανίζουν” χιλιάδες ακόρεστοι καταναλωτές, αλλά και σοκάκια σκοτεινά με ελάχιστους βιαστικούς διαβάτες.

Η γνώση και οι σωστές επιλογές, θα τοποθετήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στη διαδικτυακή οδό Τσιμισκή ή την Ερμού ή ακόμη και στην oxford street , ή στην Fifth Avenue.

Η άγνοια και οι λάθος επιλογές, θα σας αφήσουν να περιμένετε τον ξέμπαρκο πελάτη στο συνοικιακό δρομάκι με τα υπόλοιπα μικρά ηλεκτρονικά μαγαζιά.

Η μεγάλη διαφορά στα συμβατικά καταστήματα με τα διαδικτυακά είναι ότι, στα συμβατικά, σας είναι γνωστός ο τρόπος της επιτυχίας. Όλοι ξέρουν ότι μια τεράστια επένδυση σε υποδομές σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο, με executive εξυπηρέτηση και αντίστοιχο προσωπικό, με δωρεάν πάρκινγκ και ενοίκιο αρκετές χιλιάδες ευρώ, θα έχει αν μη τι άλλο επιτυχία.

Στο διαδικτυακό εμπόριο όχι μόνο είναι διαφορετικά, αλλά και οι αλλαγές στους τρόπους προσέγγισης των πελατών είναι συχνότατες και οι τεχνικές διαδικτυακών πωλήσεων εξελίσσονται ραγδαία, όπως ακριβώς ραγδαία εξελίσσεται και η τεχνολογία της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Οι Βασικές γνώσεις του Inernet Marketing και των Social Media είναι το βασικό σας κεφάλαιο και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στα συστήματα διανομής (Logistics), στα χρηματοπιστωτικά σύγχρονα συστήματα, είναι η μεγάλη σας επένδυση.  Αποκτώντας τις κατάλληλες γνώσεις και ακολουθώντας τις εξελίξεις, είναι σα να σας χαρίζουν το ενοίκιο από ένα κεντρικό κατάστημα σε ένα τεράστιο mall μητροπολιτικής μεγαλούπολης.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους μας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της σύγχρονης οικονομίας  και να προσφέρουμε χωρίς κανένα κόστος για τους λιανεμπόρους  (πέραν της χρηματοδότησης και μόνο από το ΕΣΠΑ κατά 100%) ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει:

  • Κατασκευή E-Shop σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα,
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη μηδενική συμμετοχή στο κόστος.
  • Μελέτη σκοπιμότητας και Αίτηση χρηματοδότησης.
  • Διασύνδεση με τα διεθνή πρωτόκολλα συνεργασίας με τα πιστωτικά ιδρύματα Ελλάδας και εξωτερικού.
  • Διασύνδεση με Social Media και comparison websites (Skroutz, google shopping κ.α.
  • Πιστοποιημένη γνώση με το μοναδικό στην Ελληνική γλώσσα International Diploma in Internet Markekting and Social Media. 

Μην χάνεις χρόνο ξεκίνα τώρα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα σου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ξεκινήστε τη μελέτη του εμπορικού σας μέλλοντος.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσο αναμένεις την έγκριση της χρηματοδότησης και την κατασκευή του E-Shop θα αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες  που θα απογειώσουν το μελλοντικό σου E-Shop.

Σε λίγες εβδομάδες που θα παραλάβεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, θα έχεις τις γνώσεις και το αντίστοιχο πτυχίο (Diploma) να οδηγήσεις το κατάστημα στις μεγάλες εμπορικές λεωφόρους.

Τόσο το κόστος κατάρτισης όσο και το κόστος πιστοποίησης είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον αναθέσετε στον όμιλο μας την αίτηση χρηματοδότησης. Καμία οικονομική συνεισφορά σας, δεν θα απαιτηθεί είτε εγκριθεί είτε απορριφθεί η Αίτηση χρηματοδότησης.

Για την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος συνεργαζόμαστε:

H Vellum Global Educational Services και το Freestudies.gr του ομίλου RAM computer, είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης και εξ αποστάσεως επιμόρφωσης με περισσότερους από 20.000 καταρτιζόμενους το χρόνο.
Τα πιστοποιητικά (Certificates) και Diplomas έχουν διεθνή αναγνώριση και είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης. Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα μας, από τις ιστοσελίδες μας: www.vellum.org.gr, www.freestudies.gr

H LEXICON SOFTWAREhttps://lexiconsoftware.com

EXELIXIS TEAM – Σύμβουλοι επιχειρήσεων
http://www.exelixisteam.gr/

https://www.dataprotectionanalytics.gr/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επίδομα 534 ευρώ: Ημερομηνίες πληρωμής για τις αναστολές Δεκεμβρίου
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ – Προκήρυξη 4Κ/2020: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών
Μενού