Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass από το freestudies.gr

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 450

Η αναζήτηση εργασίας στις μέρες μας αποτελεί μία πολύπλευρη και πολυδιάστατη διαδικασία. Αγώνες δρόμου γίνονται καθημερινά για την απόκτηση πτυχίων, ξένων γλωσσών, μοριοδοτούμενων και μη σεμιναρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης με ένα και μόνο σκοπό, την εξασφάλιση μίας θέσης εργασίας. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο γεννάται ένα εύλογο ερώτημα: όλα αυτά τα προσόντα με ποιον τρόπο θα κατανεμηθούν και θα προβληθούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των εργοδοτών; Η απάντηση ίσως φαντάζει απλή, ισχύει όμως κάτι τέτοιο και στην πράξη;

Το βιογραφικό σημείωμα αποτελεί την πρώτη εικόνα, την πρώτη επαφή, την πρώτη γνωριμία. Αποτελεί «καθρέπτη» για κάθε ενδιαφερόμενο, και συνεπώς απαιτείται σωστό και προσεγμένο σχηματισμό για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ με το freestudies.gr

Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass αποτελεί μία αξιόπιστη και ιδανική λύση καθώς μπορεί να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να προβάλει τα τυπικά επαγγελματικά του προσόντα στην Ευρώπη με έναν απλό και κατανοητό τρόπο.

Το freestudies, το πρώτο Ελληνικό MOOC (Massive Open Online Course) portal, είναι εδώ να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να συντάξεις ένα ιδανικό βιογραφικό!

Τι είναι το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass

Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass είναι ένα έγγραφο με πληροφορίες που βοηθούν τους εργοδότες και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να κατανοήσουν το τυπικό επαγγελματικό προσόν που απέκτησες. Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass προσδιορίζει:

  • τον σκοπό του επαγγελματικού σου προσόντος,
  • το επίπεδό του,
  • τα μαθησιακά αποτελέσματά του και
  • παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Όταν υποβάλεις αίτηση σπουδών ή εργασίας στο εξωτερικό, μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες κατά την παρουσίαση των γνώσεων που αποκόμισες από την κατάρτισή σου. Εδώ ακριβώς μπορεί να σε βοηθήσει το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass;

Μπορείς να αναζητήσεις ένα συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass για το τυπικό επαγγελματικό προσόν που απέκτησες στη βάση δεδομένων της χώρας σου ή να επικοινωνήσεις με τον οργανισμό κατάρτισής σου για περισσότερες πληροφορίες.

 

Μενού