ΑΣΕΠ-1ΥΓ/2022: Πρόσκληση για την Πλήρωση Θέσεως Υπηρεσιακού Γραμματέα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 478

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 1ΥΓ/2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Υπηρεσιακού Γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του ν.4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133), όπως ισχύει.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” (ΑΔΑ:ΨΕΘΒ6Η6-8ΕΧ) και στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Επίσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα opengov.gr και στην ιστοσελίδα του ανωτέρω Υπουργείου.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Πρόσκληση  έχουν τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που ανήκουν οργανικά σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης του αρ. 14 του ν.4270/2014, με την προϋπόθεση ότι κατέχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με τους  όρους της οικείας Πρόσκλησης.

Για τη συμμετοχή τους στην υπ’ αριθ. 1ΥΓ/2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας «ΑΙΤΗΣΗ -Πίνακας Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων» στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών και Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Τετάρτη 30 Μαρτίου  – ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00 μμ.

Οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης).

Για τυχόν  τεχνικές  διευκρινίσεις  και μόνο  σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εθνική Τράπεζα: Μια πρώτη αποτίμηση των επιδράσεων στην ελληνική οικονομία από την κρίση στην Ουκρανία
Προηγούμενο άρθρο
Νέες προσλήψεις στη Pfizer-Δείτε τις προκηρύξεις
Μενού