ΑΣΕΠ: Έρχονται αποτελέσματα για 16 προκηρύξεις (λίστα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 835

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για 16 προκηρύξεις ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Πρόκειται για 10 προκηρύξεις που αφορούν προσωρινά αποτελέσματα και 8 οριστικά.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6)

  • Προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.909 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού. (4Κ/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 613 θέσεων τακτικού προσωπικού ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (6Κ/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 58 θέσεων τακτικού προσωπικού ΔΕ κατηγορίας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. (1Κ/2021). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 32 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στο Επιμελητήριο Άρτας, στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ. και στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης). (4Κ/2021). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 83 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Εκπαίδευσης, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (ΕΚΠΑ), στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο Πανεπιστήμιο
    Αιγαίου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»(ΕΚΕΦΕ«Δ») – Ν.Π.Δ.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο «ΑΘΗΝΑ» – Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις
    Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Ε.Κ. «ΑΘΗΝΑ»)-Ν.Π.Ι.Δ., στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» (ΕΚΕΒΕ «Α. Φλέμιγκ») – Ν.Π.Ι.Δ. και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) – Ν.Π.Ι.Δ. (ΓΓΕΚ πρώην ΓΓΕΤ – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων). (5Κ/2021). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη των ΚΕΠ (ΟΤΑ Α’ Βαθμού) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 85 θέσεων τακτικού προσωπικού ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (7Κ/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων. Για την πλήρωση 59 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ εκπαίδευσης, αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10)

  •  Προκήρυξη των Εταιρειών Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας (8Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Καταστήματα Κράτησης) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού ΔΕ κατηγορίας. (9Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (10Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου (Προεδρία της Κυβέρνησης) και της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας. (11Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου-Ν.Π.Δ.Δ (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) και του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας. (12Κ/2021). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 8 θέσεων ΕΕΠ. (1Ε/2020). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 5 θέσεων ΕΕΠ. (4Ε/2020). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. (5Ε/2020). Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.). (2Ε/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) (3Ε/2021). Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α) ΝΠΙΔ, για την πλήρωση 11 θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΝΠΔΔ, για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ (4Ε/2021) . Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση  προσωρινών αποτελεσμάτων.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ηλεκτρονικά ο υπολογισμός των τελών για τη μεταβίβαση οχήματος
Προηγούμενο άρθρο
ΟΠΕΚΑ -Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα πληρωθεί η έξτρα δόση (ημερομηνία)
Μενού