ΑΣΕΠ: Εντός του Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 525 μόνιμες θέσεις (ημερομηνίες)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 816

Σε τρεις μεγάλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εντός του Ιουλίου. Οι τρεις προκηρύξεις αφορούν συνολικά 525 μόνιμες προσλήψεις.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά από τις 11 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα.

Α) Την προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την οποία οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 26 Ιουλίου.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 283 μόνιμων θέσεων στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Β) Την προκήρυξη 4Κ/2002 ΑΣΕΠ για την οποία οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 13 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 28 Ιουλίου.Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν  είκοσι (120) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης  στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού  Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (Ανεξάρτητη Αρχή)σύμφωνα  με το  άρθρο 28 του ν. 4765/2021. 

Γ) Την προκήρυξη 5Κ/2022 στην οποία οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 ή 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 29 ή 30 Ιουλίου.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Δείτε τις θέσεις των τριών Προκηρύξεων

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σήμερα η ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2022
Προηγούμενο άρθρο
e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η λειτουργία του λογισμικού για την έκδοση συντάξεων με παράλληλο και διαδοχικό χρόνο ασφάλισης
Μενού