ΑΣΕΠ: Έρχονται αποτελέσματα για 18 προκηρύξεις (λίστα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 620

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για 18 προκηρύξεις ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Πρόκειται για 18 προκηρύξεις που αφορούν 6 προσωρινά αποτελέσματα και 12 οριστικά.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (12)

  • Προκήρυξη 4Κ/2020 (ΦΕΚ 15/τ.ΑΣΕΠ/18.5.2020), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 7Κ/2020 (ΦΕΚ 38/τ.ΑΣΕΠ/23.9.2020) για την πλήρωση από τον πίνακα επιλαχόντων, με σειρά προτεραιότητας επτά (7) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων- .
  • Προκήρυξη 1Κ/2021 (ΦΕΚ 2/τ.ΑΣΕΠ/22.1.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πενήντα εννέα (59) θέσεων τακτικού προσωπικού, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 5Κ/2021 (ΦΕΚ 26/τ.ΑΣΕΠ/11.5.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (ΕΚΠΑ), στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), στο Εθνικόκαι Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), στο
    Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»(ΕΚΕΦΕ«Δ») – Ν.Π.Δ.Δ., στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο «ΑΘΗΝΑ» – Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Ε.Κ. «ΑΘΗΝΑ»)Ν.Π.Ι.Δ., στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ., στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» (ΕΚΕΒΕ «Α. Φλέμιγκ») – Ν.Π.Ι.Δ. και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) – Ν.Π.Ι.Δ. (ΓΓΕΚ πρώην ΓΓΕΤ – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 7Κ/2021 (ΦΕΚ 28/τ.ΑΣΕΠ/12.5.2021 & 31/τ.ΑΣΕΠ/26.5.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εκατό σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων στην κατηγορία ΔΕ. Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων στις κατηγορίες ΠΕ & ΤΕ.
    • Προκήρυξη 8Κ/2021 (ΦΕΚ 49/τ.ΑΣΕΠ/5.10.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι (120) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
    • Προκήρυξη 9Κ/2021 (ΦΕΚ 58/τ.ΑΣΕΠ/11.11.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Αυτεπάγγελτος και
    κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων. Αποστολή πινάκων στο Υπουργείο για τη διεξαγωγή των σχετικών δοκιμασιών.
    • Προκήρυξη 10Κ/2021 (ΦΕΚ 60/22.11.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.) σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων στις κατηγορίες ΠΕ & ΤΕ. Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων στην κατηγορία ΔΕ.
  • Προκήρυξη 12Κ/2021 (ΦΕΚ 65/τ.ΑΣΕΠ/22.12.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν μίας (101) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 13Κ/2021 (ΦΕΚ 66/τ.ΑΣΕΠ/31.12.2021 & 2/τ.ΑΣΕΠ/18.1.2022), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών
    Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων στις κατηγορίες ΤΕ, ΔΕ & ΥΕ. Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων στην κατηγορία ΠΕ.
  • Προκήρυξη 1Ε/2020 για την πλήρωση οκτώ (8) θέσεων ΕΕΠ στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 4Ε/2020 για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων ΕΕΠ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Υπουργείου Οικονομικών. Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων. Επίσης Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για την πλήρωση από επιλαχόντες δύο (2) θέσεων στο Συνήγορο του Καταναλωτή (κωδ,10008) και τριών (3) θέσεων στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (κωδ. 10002 και 10003)

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6)

  • Προκήρυξη 11Κ/2021 (ΦΕΚ 62/τ.ΑΣΕΠ/25.11.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) μθέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 5Ε/2020 για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ΕΕΠ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Επεξεργασία αιτήσεων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 2Ε/2021 για την πλήρωση τριάντα τριών (33) θέσεων ΕΕΠ στους φορείς «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 3Ε/2021 για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 4Ε/2021 για την πλήρωση έντεκα (11) θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α) ΝΠΙΔ, και για την πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων ΕΕΠ και ΤΠ του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΝΠΔΔ. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Προκήρυξη 5Ε/2021 για την πλήρωση είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), έξι (6) θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και πέντε (5) θέσεων ΕΕΠ στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ)(«Α. Φλέμινγκ»), της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Power Pass: Πότε θα μπουν τα χρήματα σε όσους έκαναν αίτηση
Προηγούμενο άρθρο
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 4-8 Ιουλίου
Μενού