ΑΣΕΠ-1Γ/2022: Βγήκαν νέα οριστικά αποτελέσματα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 5K

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 146 θέσεων μόνιμου προσωπικού εκ των συνολικά πεντακοσίων σαράντα έξι (546) της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), (προκήρυξη 1Γ/2022 – ΦΕΚ 9/τ.ΑΣΕΠ/25.2.2022), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν.4765/2021, ως ισχύει.

Πρόλαβε ΤΩΡΑ να εξασφαλίσεις τα απαιτούμενα μόρια που θα οδηγήσουν στις τρέχουσες Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, που τρέχουν διαρκώς αυτό το χρονικό διάστημα, απαιτούνται ως τυπικά προσόντα, η γνώση Αγγλικών και Υπολογιστών. Το freestudies.gr παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε Όλους, την εξασφάλιση αυτών των εφοδίων, άμεσα και από το σπίτι σας!

Για την Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών  (B2,C1,C2) δείτε ΕΔΩ:

aitisi-endiaferontos-onlineAGGLIKA

Για τo πιστοποιητικό της Πληροφορικής δείτε ΕΔΩ:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικού προγράμματος: freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Η έκδοση των ανωτέρω οριστικών αποτελεσμάτων υπάγεται στις εξαιρέσεις της παρ.3ζ΄, του άρθρου 27 του ν.5043/2023 «Ρύθμιση προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά την προεκλογική περίοδο – Τροποποίηση άρθρου 28 ν.2190/1994».

Ο πίνακας διοριστέων αποστέλλεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθμ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

β) Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οριστικά αποτελέσματα ΠΕ

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σεμινάριο Εξειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Λογιστική με ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο
Έλληνες ερευνητές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν τον γρίφο των σοβαρών λοιμώξεων του αναπνευστικού
Μενού