Ανακοινοποίηση της Προκήρυξης πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 210

Αναμορφωμένη προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 με αποσπάσεις διάρκειας ενός σχολικού έτους

Η Επιστημονική Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων με προκήρυξη καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να αποσπαστούν σε Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για απόσπαση σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου 2020 έως τις 15:00.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.iep.edu.gr/services/apospasipps/

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις περιλαμβάνονται στο Παράρτημα ΙΙ της παρούσας.

Οι αιτήσεις για απόσπαση σε θέση κοινής ειδικότητας, εκπαιδευτικών διαφορετικής βαθμίδας από τη βαθμίδα της προκηρυσσόμενης θέσης, εξετάζονται μόνον, εάν δεν υποβληθούν υποψηφιότητες από εκπαιδευτικούς της βαθμίδας της προκηρυσσόμενης θέσης.

Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την αίτησή τους με σειρά προτίμησης για απόσπαση σε μέχρι δύο (2) συνολικά σχολεία, Πρότυπα ή Πειραματικά, της ίδιας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.), η οποία δεν είναι υποχρεωτικό να συμπίπτει με την Π.Δ.Ε., στην οποία υπάγονται οι ίδιοι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

 Η προκήρυξη για την πλήρωση των κενών θέσεων είναι αναρτημένη εδώ.

Οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών, κατά κλάδο και ειδικότητα στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία  είναι αναρτημένες  εδώ.

Δείτε τα κορυφαία εξ αποστάσεως Προγράμματα στην Εκπαίδευση με Μοριοδότηση για προσλήψεις στο ΑΣΕΠ

Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης ή Ξένης Γλώσσας

Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση

Διαπολιτισμική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση

Σχολική Ψυχολογία

Διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες

Ειδική Αγωγή

Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών

Ανοιχτές αιτήσεις

 

Μενού