Άνοιγμα σχολείων -Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις από Κεραμέως τη Δευτέρα 24/8

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 153
Στις 7 Σεπτεμβρίου κατέληξαν ειδικοί και υπουργείο Παιδείας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες, αφού ο κορωνοϊός έχει διαμορφώσει ένα αρκετά διαφορετικό τοπίο, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στη λειτουργία των σχολείων.

Ειδικά μέτρα θα ισχύουν στα σχολικά συγκροτήματα και τις σχολικές τάξεις, νεό πλαίσιο θα εφαρμοστεί για τις απουσίες, ενώ η μάσκα θα έχει κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Όπως είπε το μεσημέρι της Πέμπτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας οι σχετικές ανακοινώσεις για τα συνολικά μέτρα που θα ισχύσουν για την λειτουργία των σχολείων θα γίνουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μετά την ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, προγραμματίζεται η επαναλειτουργία των σχολείων σε πλήρη σύνθεση, είπε επίσης ο κ. Πέτσας εξηγώντας ότι αυτό θα γίνει «με όλους τους μαθητές στην τάξη και με αυξημένα μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και τα διαφορετικά διαλλείματα».

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μενού