Σ. Ζαχαράκη: Δεν έχει ζητηθεί θερμομέτρηση στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς πριν την είσοδο τους στο σχολείο

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 234

Για το άνοιγμα των σχολείων με τα νέα δεδομένα και τη λειτουργία τους έκανε λόγο η Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

Τόνισε πως το Υπουργείο βρίσκεται σε ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων συμπληρώνοντας ότι για τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση που κάποιο παιδί νοσήσει από κορωνοϊό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού σε κάποιον μαθητή, τότε θα κλείσει το τμήμα του παιδιού και θα γίνει ιχνηλάτηση από τους ειδικούς. Το βασικό είναι τα παιδιά να λειτουργήσουν σε ομάδες, ώστε αργότερα να είναι ευκολότερη η διαχείριση τυχόν κρούσματος».

Τέλος, ερωτώμενη σχετικά, η Υφυπουργός απάντησε: «Δεν έχει ζητηθεί από τους ειδικούς να γίνεται θερμομέτρηση στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς πριν την είσοδο τους στο σχολείο» .

Είσαι εκπαιδευτικός; Μην χάνεις χρόνο! Μοριοδοτήσου τώρα, για τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, παρακολουθώντας το Ετήσιο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κάνε αίτηση τώρα!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τηλεδιάσκεψη Ζαχαράκη με ΟΠΕΚΑ για τη λειτουργία του προγράμματος των Σχολικών Γευμάτων
Προηγούμενο άρθρο
Τα 16 μέτρα πρόληψης και προφύλαξης στα σχολεία
Μενού