Ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί: Πρόσθετα δικαιολογητικά για τη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών και αδειών ανατροφής τέκνου

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 256

«Υποβολή πρόσθετων εντύπων/δικαιολογητικών κατά τη διαδικασία χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών και αδειών ανατροφής τέκνου με αποδοχές σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς»

Η Δ/νση Εκκαθάρισης Αποδοχών και Λοιπών Επιδομάτων της Γ.Δ.Ο.Υ. / Υ.ΠΑΙ.Θ., βάσει των αρμοδιοτήτων της [παρ. 3 του άρθρου 75 του ν.4446/2016 (Α’ 240)] και στο πλαίσιο του ελέγχου και ενταλματοποίησης των δικαιολογητικών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που τους έχει χορηγηθεί (ή πρόκειται στο μέλλον να τους χορηγηθεί) άδεια ανατροφής τέκνου με αποδοχές ή άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης (χορήγηση – ανανέωση) με αποδοχές, ζητάει να συνυποβάλλονται (μαζί με τα λοιπά αναγκαία δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται) η σύμβαση εργασίας που είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια χορήγησης και τα έντυπα (ανά περίπτωση) Ε3/Ε4/Ε9 του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Σημειώνεται ότι τα μνημονευόμενα έντυπα αφορούν: Έντυπο Ε3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης (Ε3 Αναγγελία Πρόσληψης και Ε4 Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού Νέας Πρόσληψης) και Έντυπο Ε9: Σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ή/ και εκ περιτροπής εργασίας.

Τέλος, η οικεία Δ/νση επισημαίνει ότι το διοριστήριο το οποίο εκδίδεται από την κατά τόπο αρμόδια Δ/νση Εκπαίδευσης που εποπτεύει την ιδιωτική σχολική μονάδα στην οποία εργάζεται ο εκπαιδευτικός, θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με την σύμβαση εργασίας και με τα δεδομένα που αναρτώνται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την παρούσα στις ιδιωτικές σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους και να μεριμνήσουν για την κατά το δυνατόν πιστή τήρηση και ορθή εφαρμογή των διαλαμβανομένων στην παρούσα απ’ όλους τους εμπλεκόμενους.

Ιδιωτική εκπαίδευση

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η τέταρτη δόση – Πώς υπολογίζεται
Προηγούμενο άρθρο
ΟΑΕΔ – Google: Οι οριστικοί πίνακες με τους 3.400 δικαιούχους ψηφιακής κατάρτισης
Μενού