Ύλη και οδηγίες για τα μαθήματα των Ειδικοτήτων του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 221

Ύλη και Οδηγίες διδασκαλίας για το μάθημα Επιλογής «Ναυτιλιακές Γνώσεις» της Α΄ τάξης ΕΠΑ.Λ., τα Τεχνολογικά-Επαγγελματικά μαθήματα του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων της Β΄ τάξης ΕΠΑ.Λ. και τα μαθήματα ειδικότητας των Ειδικοτήτων του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. για το σχ. έτος 2020-2021.

Με εισήγηση του ΙΕΠ, το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει  την ύλη και τις αντίστοιχες οδηγίες για τη διδασκαλία:

  • του μαθήματος Επιλογής «Ναυτιλιακές Γνώσεις» της Α΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., 4 των Τεχνολογικών-Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων της Β΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ,
  • και 4 των μαθημάτων ειδικότητας των ειδικοτήτων «Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού» και «Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού» του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. για το σχ. έτος 2020-2021.

Επισημαίνεται ότι για την ύλη των ανωτέρω μαθημάτων υπάρχει σύμφωνη γνώμη του συναρμόδιου Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, για τον καθορισμό της είναι υπό δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η ύλη και οι οδηγίες αναλυτικά εδώ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν Πρόγραμμα Εξειδίκευσης για Στελέχη Γραμματειακής Υποστήριξης
Προηγούμενο άρθρο
Δικαιολογητικά για Εγγραφή στα ΑΕΙ Ελλήνων εξωτερικού
Μενού