Κεραμέως: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της Τράπεζας Θεμάτων

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 194

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η Υπουργός Παιδείας, για τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί εκτός των άλλων και στην Εκπαίδευση από την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, σε σχετική ερώτηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της εφαρμογής της Τράπεζας Θεμάτων στην Ά Λυκείου.

Αναλυτικότερα η ερώτηση του δημοσιογράφου και η σχετική απάντηση:

Υπάρχουν πολιτικές που θα πρέπει να αναβληθούν ή να επανεξεταστούν λόγω πανδημίας; Για παράδειγμα, η εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων στην Α’ Λυκείου είναι εφικτή φέτος; Επίσης, θα έχουμε αλλαγές στην ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων, εφόσον συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η τηλεκπαίδευση;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη χρονιά, με επιπτώσεις στη φυσιολογική ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Παρά το γεγονός ότι η καθολική σύγχρονη τηλεκπαίδευση μας δίνει τη δυνατότητα να προχωράει κανονικά η ύλη, δεν θα διστάσουμε να προσαρμόσουμε πτυχές οποιασδήποτε εκπαιδευτικής διαδικασίας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τον σκοπό αυτόν.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Φορολοταρία Οκτωβρίου: Δείτε εάν κερδίσατε 1.000 ευρώ
Προηγούμενο άρθρο
ΦΕΚ: Αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης όλων των Εκπαιδευτικών δομών
Μενού