Παράταση αναστολής δια ζώσης εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας, ΑΕΙ, Φροντιστηρίων και ΚΞΓ, ΙΕΚ και Κολεγίων ΣΔΕ έως τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 224

Παρατείνονται τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00.

Με κοινή Υπουργική απόφαση που γνωστοποιήθηκε με σχετικό ΦΕΚ, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εργαστηριακών κέντρων και σχολικών εργαστηρίων, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, Μεταλυκειακού έτους – τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ, Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, δομών Ε.Ε.Κ. και Δ.Β.Μ. της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών, φορέων παροχής εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων, ξενόγλωσσων ινστιτούτων εκπαίδευσης και πάσης φύσεως συναφών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, Δημοσίων Βιβλιοθηκών, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ αναλυτικά

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Χρυσοχοΐδης για Φρουρούς  στα ΑΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
Αλλαγή της ώρας αποχώρησης από τα Νηπιαγωγεία
Μενού